Massa Hayal Kırıklığı Yaşıyor

yazar:

kategori:

Felipe Massa, 8. tamamladığı Bahreyn GP’sinin ardından hayal kırıklığı yaşadığını itiraf etti.

Felipe Massa “Harika bir başlangıç yaptım yaptım. Yedincilikten ikinciliğe yükseldim. Ama ne yazık ki iki pit stop stratejisi beklendiği kadar işe yaramadı. Orta lastiklere geçiş hamlesi iyi değildi”

“Başladığımız noktaya baktığımızda hayal kırıklığı yaratan bir sonuç oldu. Umarım bu hafta sonundan çok şey öğrenip Çin’de daha iyi bir sonuç alabiliriz” dedi.

Bottas “Bugün daha fazlasını bekliyordum. Dokuzunculuk hayal kırıklığı yaratıyor. Mega bir başlangıç yaptım. Ama ne yazık ki Lewis ile temas yaşadık ve ikimizde çok şey kaybettik”

“Ceza ile stratejimiz tehlikeye girdi. Sonucu telafı etmeye çalışsamda bu olmadı. Sezonun ilk iki yarışı bizim açımızdan büyük olmadı. Umarım bir sonraki yarış bunu telafi edebiliriz” dedi.


Yorumlar

“Massa Hayal Kırıklığı Yaşıyor” için 9 yanıt

  1. Dur be massa daha ferrarilerle mücadele edeceksiniz hemen sukoyuverme 🙂

  2. harbiden saçma bir stratejiydi. çalıştırsalar bir şey değil ancak massa ve hamilton aynı lastiklerde olduğu süreçte 15 tur olmadan aralarındaki fark 30 sn oldu. Buna rağmen bir değişikliğe gitmediler kullanılmış lastik de olsa

  3. Strateji özürlü takım oldu çıktı bunlarda.

  4. Ben de Williams’ı risk almamak için muhafazakar strateji uyguluyor sanırdım, adamlar dangalak resmen. Başka bir açıklaması yok.

  5. Böyle si…. Takim görmedim.BÜTÜN TAKİM YÖNETİMİ İSTİFA ETMELİ

  6. Bu kadar saçma starejiler yapan bir takım daha hatırlamıyorum. Harika bir başlangıç yapmışsın, ilk bölümde iyi bir tempo tutturmuşsun. Sonra gidiyorsun hafta sonunun en yavaş lastikleri olan orta lastiklere geçiyorsun. Uzun bir bölüm atıyorsun sonra yeniden orta lastiklerle devam ediyorsun ve herkese geçilerek 8. oluyorsun. Ceza alan Bottas’la fark 4-5 saniye.

    İlk bölümü biraz daha uzatıp yumuşak lastikler daha farklı bir strateji yapabilirlerdi. Ama sanki puan kaybetmeye yemin etmiş gibi korkak stratejiler yaptılar. Sanki ‘puan kaybetmemiz gerekiyor’ diyorlar. Orta lastiğe geçtiklerinde bunlar ne yapıyor dedim. Gerçekten saçma bir stratejiydi

    1. 14Sulonso [MP4-31H] avatarı
      14Sulonso [MP4-31H]

      Williams pit ekibi cidden özürlü. 2 ve 3.sıradayken hadi neyse Bottas’ı attık aradan. Massa’ya sürekli ss taksalar ve son bölümü yumuşakla atsalar (Grosjean’ın yaptığı gibi) rahatlıkla podyuma çıkardı. Bu kadar kötü bir yönetim daha görmedim.

    2. Yazdığınıza gerçekten katılıyorum .. Süper yumuşak lastiklerle masanın temposu gayet iyidi.. Williams ne yapmaya çalıştı Onuda çözemedim massa 2 pit stop yaptı 2 sindende hafta sonunun en sert laatiklerini taktılar . Araç sanki gitmiyordu.. Massa gelen geçene geçildi.
      Bottas gelirsek son pit stopta sarı logolu lastiği taktılar massa ile aradaki farkı baya kapattı. Anlamış değilim neden Massaya sarı logolu lastiği takmadılar gerçekten salaklık…

    3. Deniz Bora Ünal avatarı
      Deniz Bora Ünal

      2015 silverstone podyuma bile çıkamadılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir