Ecclestone “Formula 1 Pilotlarının Konuşmalarına İzin Vermemeliyiz”

yazar:

kategori:

Formula 1’in Patronu Bernie Ecclestone, sadece para kazanma peşinde olduklarını düşündüğü pilotların medya önünde konuşmalarına izin verilmemesi gerektiğini söyledi.

Formula 1 pilotları, geçtiğimiz günlerde Formula 1 yönetim şeklinin değişmesi yönünde çağrı yaptıkları gerekçesiyle Bernie Ecclestone’nin hedefindeler.

Grand Prix Sürücüler Birliği, geçtiğimiz ay gönderdikleri açık mektupta Formula 1’in yapısının hastalıklı ve eskimiş olduğunu söylemişlerdi.

Bunun dışında bir çok pilot açık bir şekilde Formula 1’deki bazı hataları eleştirdiler.

Ecclestone “Pilotların bu sporda para kazanma dışında ilgilendikleri şey nedir?”

“Onların tek bir dolar dahi harcadığını görmedim. Onlarla yemeğe gidiyorsunuz, hesabı bile ödemiyorlar. Konuşmalarına dahi izin verilmemeli. Sadece araca binip sürmeliler.” dedi.


Yorumlar

“Ecclestone “Formula 1 Pilotlarının Konuşmalarına İzin Vermemeliyiz”” için 28 yanıt

  1. “Bu zaten kirli bir spordur” diyorsunuz.
    Başlarına da zekası dahi seviyesinde bir adamı getirip, bir cümle laf ettiriyorlar, sonra da sayıp, sövüyorsunuz.

  2. Ahaha lan bu tam diktatör bunak bir pislik ya.

  3. artık nasıl 1hesap kitledilerse, amcamın içinde kalmış, herifteki kafa trilyon 😀 😀 😀 😀
    öl artık sen, çok bunadı çooook 😀

  4. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Aklıma Webber-Alonso’nun yemeği aklıma geldi acaba onlarda yok webbercim sakın görmemiş olim bu seferlik benden bi dahakine senden olsun diyomu 😀

  5. Adamnın mantığını bu sözler özetlemiş 🙂

    Onların tek bir dolar dahi harcadığını görmedim. Onlarla yemeğe gidiyorsunuz, hesabı bile ödemiyorlar. Konuşmalarına dahi izin verilmemeli. Sadece araca binip sürmeliler.

  6. Sanki kendisi farkli bir amac icin buraya gelmis.
    Dini imani para .
    Birde pilotlara camur atiyor.

  7. Ne kadar aptalca bi düşünce, örneğin raikkonen vettel Alonso Hamilton ve daha bir çok pilot için f1 bir tutku alo 1 kere yarışamadi adamın rengi değişti bu bunak ne diyor. Bence parayi düşünen sensin yoksa kızın Tamara ya 260 milyon usd lik villayı nasıl alacaksın.?

  8. Bernie amca torunu torbayı alıp bağ bahçe işlerine ver artık kendini ya da pilotlar konuşmayacaksa insansız formula serisine dönüştürün sistemi..

  9. Şafak Soysal avatarı
    Şafak Soysal

    İlahi Ecclestone 😀 Sporun geleceği de bu adam misali, şaka gibi..

  10. Alpay Rüzgar avatarı
    Alpay Rüzgar

    bence sen öl bekleme daha fazla

  11. Daha geçen pilotlara destek mektubu atmamış mıydı? Ne garip adamsın…

  12. Umarım yakın zamanda böyle bir pislikten sonsuza kadar kurtuluruz. Bu hastalıklı, yaşlı yönetimin bitmesi, değişmesi gerekiyor.

  13. Gözünü toprak doyursun.Üç beş milyar dolar servetin var.

  14. Bir insan bu kadar ahmak olabilir mi yav. Bunun üzerine daha ağırını açıklamalılar aslında herşey biziz vs diye. Bir hafta sonu toplanıp çıkmıyoruz deseler peşlerinde 3,5 atarlar tabi o cesaret de sözleşmeli hürriyet de yok ellerinde o ayrı. Kendileri olmasa hiçbir halta yaramayacak markaların karşısında köle işçi pozisyonuna düşürüyorlar malesef. Böyle bir dal izlenir mi yahu… saygı duyulur mu buna.
    Hadi bakalım Lewis den güzel laflar bekliyorum 🙂 Schumacher zamanında böyle konuşmuyordu bu herif. Senna zamanında böyle birşey diyecekti ki ahh o alacağı cevaplar….
    İşte sizi de bu yüzden izlemek için $ ödemeye mahkum ediyorlar.

    1. Ben 50 kere dedim pilotların protesto etmesi lazım. Mesela Q3’e çıkmasınlar, otomatikman Q2’ye göre sıralamalar belli olsun. Q3’e kimse çıkmasın. Bak Bernie’cik nasıl yusuf yusuf.

      1. mehmet atlas avatarı

        Sözleşmelerine bakmak lazım pilotların böyle birşey yapabilirlermi? bence takımlar bunun önlemini almıştır.pilot seansa çıkmadığı taktirde ağır yaptırımı olabilir .

        1. Ya kardeş çıkarlar kurulum turu atıp girerler, onu delmek kolay sen rahat ol. 😉

          1. oyle sey olmaz. anca takımlarda pilotların tarafını tutarsa belki. ama zor
            sonucta milyonlar donuyo ve parayı ecclestone baba getiriyo

      2. +1

        İstisnasız hepsi aynı şeyi uygularsa bazı değişken maddi sonuçlarını da göze alarak bunu yaparlar seyirciyi cezbedip bunlara da 3,5 attırırlar zaten kalkışma, ayaklanma, devrim, organizasyon böyle birşey. Ama önce fedakar yürekler lazım 🙂

        Bir kere yürümeye başladılar mı organize olunması daha zor o yüzden neyse o işin başında geciktirirler yada toplaşırlarsa etkili olur.
        Benimde geçen aklıma hepsinin sözleşip 3. ışıklarda kalkış yapması gelmişti hem birşeyleri ertelemiyor hem de çarliyi yamultmaya yeter ek açıklamalarla da kalınlığın ölçüsü gösterilebilir.

        1. Bak 3. ışık fikri de güzelmiş. Ben de 5. ışık söndükten sonra formasyon turuna başlıyorlarmış gibi kalkış yapsınlar diye düşünmüştüm. Güvenlik aracı çıkıyormuş gibi atsınlar o turu startın tüm heyecanı bitsin.

          1. o zaman hinlik yapanlar olur birbirlerine güvenemezler diye düşünmüştüm 🙂

            1. Formasyon turundan sonra ters sıralansınlar 🙂 Ortalık birbirine girer yarış başlayamaz belki 🙂

              1. 🙂
                yarışın hiç gerçekleşmeyeceği birşey olursa seyirciyi arkalarından kaybedebilirler seyirci iki yüzlüdür 2 saatlik keyfi için yolda bırakır adamı 😀

            2. Aralarında temiz bir şekilde anlaşmaları lazım. Güven temel kriter burada. Aşağıdaki yorumuna da %100 katılıyorum. Seyirci 2 saatlik keyfi için alayını satar bu pilotların. 😀

  15. ya cidden bunadı artık bu adam müsvettesi defolup git artık daha kötü şeyler söylerdim ama ortam müsait değil napolion bunu görse eminim para demezdi oilotları fiziksel zihinsel kullanıyor ve adamlar hesap öditecekmiş formula 1 yönetimi artık nesil atlamalı ve bu gibi adamları malulen emekli etmeli kafadan sakat çünkü

  16. Enriqopalazio avatarı
    Enriqopalazio

    ahaha… 🙂 hesabı bile ödemiyorlar demiş çok güldüm lan!! ahadhjknjdn!!!

  17. Ya senin allah belanı versin. Onlar bu sporun en büyük hayranları hepsinin çocukluk hayali ve sen o hayalleri olan sporun içine ettin adam resmen pilotlari da sindirmeye çalışıyor şuna bak. Pis yaşlı, bunak ölüp gitmiyorda kurtulalım.

  18. “Onlarla yemeğe gidiyorsunuz, hesabı bile ödemiyorlar. ” gülümsetti 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir