TRF1.net Racing Ayrton Senna’yı Anma Maratonu’nda Mücadele Edecek

Her sene 1 Mayıs’ta düzenlenen Ayrton Senna’yı Anma Karting Maratonu’nda bu sene TRF1.net Racing olarak biz de mücadele edeceğiz.

Ayak Takımı organizasyon ekibi tarafından geleneksel olarak her 1 Mayıs’ta düzenlenen Ayrton Senna’yı anma karting maratonunda bu sene bizim de takımımız olacak.

1 Mayıs Pazar günü Ankara Aries Arena’da gerçekleştirilecek olan organizasyon 09:00 – 14:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

TRF1.net Racing takımında takım patronluğu görevinde üyelerimizden Ahmet Enes Güven; 6 kişilik yarış takımında sitemizin eski yöneticilerinden Fatih Gülmez, TRF1 Karting Ligi’nin kurucusu Orhan Yılmaz Doğankaya, üyelerimizden Gökhan Türk, Ali Yalınkılıç, Yusuf Erinç ve Admin Abdullah Çelik yer alıyorlar.

2015 Organizasyonu 

Etkinlik Açıklaması

Organizasyonumuz; 1 Mayıs 1994 tarihinde kaybettiğimiz, efsane formula 1 pilotu Ayrton Senna’yı anmak için düzenlenmektedir. Gelenekselleşen organizasyon bu sene 5.kez “Ayak Takımı Organizasyon Ekibi” tarafından, Aries Arena Hipodrom Tesisleri’nde gerçekleşecektir. Amacımız; efsane pilot, Ayrton Senna’yı aramızdan ayrılışının 22.yılında da yine pistte anmak, otomobil sporlarında amatörlere destek olmak, insanlara motor sporlarını, karting sporunu sevdirmek ve trafikte farkındalığı sağlayarak trafik kazalarını azalmasına yardımcı olmaktır. Bu organizasyon ekibimizin 10.yılında, 21.karting organizasyonu olacaktır.

“Ayrton Senna Anma Karting Maratonu” ‘na tüm otomobil sporları tutkunlarını 1 Mayıs 2016 Pazar günü Ankara Aries Arena Hipodrom pistine bekliyoruz.

Turnuvamız dayanıklılık (endurance) disiplininde düzenlenecektir.
Turnuvayı izlemek ücretsizdir.

20 dakika sıralama turunun ardından, 3 saat hiç durmadan sürecek maratonda ilk defa 9 hp gücünde araçlarla yarış yapacağız.
Ayrıca bu araçların da yep yeni araçlar olacağını önemle belirtmek isteriz.

Turnuvaya katılım bedeli takım başına 750 TL’dir. (K.D.V. Dahildir) Aşağıdaki linkte bulunan katılım formuda, ilgili soruları cevapladığınız zaman, kaydınız değerlendirilecektir. Olumsuz bir durum olmaması halinde size dönüş yapılacak ve gerekli şartları taşıyan ilgili aday takıma yarışmaya katılım ücretinin yatırılması için gerekli hesap numarası bildirilecektir. Bildirim sonrası, 3 iş günü içerisinde katılım ücretini ödemeyen takım, organizasyona katılım hakkını kaybedecektir.

GENEL KURALLAR:
* Organizasyonumuz; Aries Arena Hipodrom pistinde düzenlenecektir.
* Turnuvaya katılım 14 takım ile sınırlandırılmıştır. Organizasyon komitesi önceden haber vermek kaydıyla, sayılı arttırıp azaltabilir.
* Turnuva dayanıklılık (endurance) disiplininde düzenlenecektir.
* Maraton, 20 dakika sıralama turunun ardından, 3 saat hiç durmadan sürecek ve en çok tur atan takım 1.olacaktır.
* Her takım, 1 takım direktörü ve en az 1 sürücüden oluşmalıdır.
* Aşağıdaki iletişim formunda bulunan kurallar gereği en az 4 pit-stop yapılacağı ve yarışın uzunluğu nedeniyle, 5 sürücü + 1 takım direktörü ile turnuvaya katılmanız önerilir. (Takım direktörü yarışa katılamaz).
* Turnuvaya 18 yaşını doldurmuş, otomobil sporlarını seven herkes katılabilir. (18 yaşından küçük katılımcılar için kurallar kitabını inceleyiniz)
* Turnuva, lisanslı gözetmenler tarafından yönetilecektir.
* Turnuva öncesi; takımlara araçlar kura ile 30 Nisan Cumartesi günü 18:00’dan sonra teslim edilecektir. Daha sonra takımlara 30 dakikalık bir antrenman/test süresi verilecektir. Takım; aracı kontrol etmek, pilotların pisti tanımasını sağlamak ve yarış öncesi varsa araç üzerinde küçük düzeltmeleri teknik ekibe bildirmek zorundadır. Süre sonunda araçlar kapalı parka çekilecek ve yarış günü, antrenman turuna kadar araçlara müdahale edilmeyecektir.
* Bu belirtilen 30 dakikalık antrenman/test işlemi için takımlardan herhangi bir ücret alınmayacaktır.
* Turnuvaya; pist çalışanları, 1.derece akrabaları ve organizasyon komitesi tarafından uygun görülmeyen kişiler katılamaz.
* Aşağıda bulunan ön talep formunu dolduran ve uygun görülen takım direktörlerine telefon ve mail adreslerinden dönüş yapılacaktır:
https://goo.gl/1NFgR9

Bu formu doldurmadan önce, aşağıdaki linkinden yarış kurallar kitabını dikkatlice okuyunuz!
https://goo.gl/Y3apW3

Diğer tüm detaylar www.ayaktakimi.org/v2/senna2016 linkinden takip edilmelidir.

ÖNEMLİ NOT:
Katılım bedeli yarışma iptali haricinde, hiç bir şekilde iade edilmeyecektir.
Ön talep formunu doldurmak yarışa kesin katılma anlamına gelmemektedir.

Pist adresi: Ankara Aries Arena Hipodrom Pisti (İstanbul Yolu 18.km. 75. Yıl Hipodromu Fuar Alanı Batıkent/Ankara) goo.gl/pKgOaB

Organizasyonumuz için sponsorluk görüşmeleri devam etmektedir. Sponsorluk bedelleri, stand açma ve şartlar için info@ayaktakimi.org adresinden bizimle iletişime geçmeniz rica olunur.

Tüm katılımcılara başarılar dileriz.

Her türlü soru, istek ve öneri için info@ayaktakimi.org mail adresini kullanabilirsiniz.


Yorumlar

“TRF1.net Racing Ayrton Senna’yı Anma Maratonu’nda Mücadele Edecek” için 29 yanıt

  1. mustafa aydınalp avatarı
    mustafa aydınalp

    ağırlık eşitlemesini yapsanız çok daha gerçekçi sonuçlar alınır

    1. Maalesef bu yarışa ağırlık eşitlemesi yetişmedi.
      Ama sıfır 9 Hp araçlarla yarışma, tüm transponder verilerinin online pc, android, ios paylaşımı, yarıştan 3 gün önce araçların antrenman için takımlara teslimi vs. gibi şimdiye kadar yapılmayan işleri hallettik.

  2. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
    Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

    Katılmak istiyorum ama takımım yok, takım oluşturmadan rastgele bir takıma atma yok mu? Maksat go cart sürmek.

    1. Merhaba
      Maalesef takım oluşturmadan yarışma şansınız bulunmamakta.
      Organizasyona katılacak takımlardan bir tanesinde sadece 1 pilot bulunmakta. Eğer ben de 200 dakika gokart kullanırım diyorsanız, size de aramızda görmek isteriz. Selamlar.

      1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
        Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

        Bana uyar o takımla nasıl iletişim kurabiliriz.

        1. Kardeş bu linkten onlarla irtibata geçersen daha çabuk iletişim kurabilirsin https://www.facebook.com/organizasyonekibi/?fref=ts

          Katılım ücreti de takım başına 750 tl haberin olsun başarılar…

          1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
            Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

            Olucak gibi usta, takım makam kuramam etrafım hep demokrat 😀 kurulu bir takıma girme peşindeyim. O da zor galiba neyse salladım kaçtı hevesim

        2. Detaylı bilgiyi mail ile de yazmıştık. Herhangi bir takıma girme şansınız çok düşük. Kimse daha önce yarışmadığı birisiyle yarışmak istemez… istemiyor.
          Sadece kendiniz bir takım kurabilirsiniz.
          Selamlar.

  3. Merhaba arkadaşlar
    Ayak Takımı Organizasyon Ekibi olarak biz otomobil sporlarını seven, aynı zamanda TOSFED yarışlarında görev alan gözetmenleriz. Elimizden geldiğince; amatör sporculara destek olmaya çalışıyoruz. Bu yarış 21.karting organizasyonumuz olacak. Her yarış bir şeyleri daha düzenleyerek, küçük detaylara önem vererek organizasyonlar yapmaya çalışıyoruz. Bu sene 10.yılımız. Ankara dışında da organizasyon yapmak çok istiyoruz ama imkanlar çok kısıtlı… Belli mi olur belki İstanbul ya da başka şehirlere de geliriz… Ya da siz yarış yaparsınız biz de Ayak Takımı Racing olarak zevkle organizasyonunuza katılırız.

    Ülkemizde otomobil sporlarının gelişmesi için küçük de olsa bir katkımız olursa ne mutlu bize.
    Görüşmek dileğiyle, selamlar, saygılar.

  4. ankara’dan ayrılmamış olsaydım katılmayı çok isterdim. aries arena’yı tozlu yol yapmıştık bir ara arkadaşlarla. çin pisti gibi ilk kavsili virajı tam gaz geçmek, istanbul yoluna yakın noktadaki kanada benzeri U virajı, pistin orta bölümündeki monaco yüzme havuzu benzeri sol-sağ virajlar, pistin tam ortasında zemberek gibi kapanan ve ardından açılan bölüm ve start-finish çizgisine çıkarken aracı mümkün olduğunca sol bariyerlere yaslayarak hız taşımak filandı pistin yapısı. 6hp’lik araçlar 10 tl, 9 hp’lik araçlar 15 tl idi o zamanlar (10 dakikası). 9 hp’lik araçlarla kesintisiz 40 dakika sonunda direksiyonu çevirecek takatimiz kalmazdı bazen, bile bile lastik bariyerlere vururduk kollarımız yorulduğundan. hey gidi günler.

    gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler. 3.lük kupası bulunamamıştı bir kez, ben de kaygan zemin levhasını kaldırıp poz vermiştim podyumda. aklınızda olsun 🙂

  5. cgdsny_Ferr avatarı

    vay bee… uzun zaman sonra (4 – 5 yıl) ilk kez ankara’da olmadığım için kahrettim. takım kurup çıkmak isterdim. 🙁

  6. alkışlanacak hareket..helal olsun…

  7. kim bilir, belki de en hızlı araç ile en yavaş araç farkı 2 saniyeye düşmüştür

    1. 😀 hiç bekleme yok öyle bir dünya

      1. 9 luklar gelecek bu sene belki 3-4 olabilir 😀 geçen sefer biz 10 yemiştik

  8. biz de rakiplerimize başarılar diliyoruz 😀 @ahmetdc42 @BurakYerli

  9. Onur Gentas avatarı

    Katılacak tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.

  10. Caspian Motorsport olarak rakibimiz TRF1.net’e başarılar dileriz.Pistte görüşmek dileğiyle ! 🙂

  11. İstanbul’da da bir organizasyon olması dileğiyle.

  12. espoir(Al10so) avatarı
    espoir(Al10so)

    Sevgili TRF1 ailesi… Daha bi iki gün önce aklımdan geçiriyordum biz niye İstanbul’da böyle bir organizasyon yapmıyoruz diye. Mesela TRF1 ailesi içinden takımlar kurulsa 3’er kişilik ve dayanıklılık formatıyla ayda bir yarışsak? Bunu da biraz geç saatte yapsak ve bu sayede yarışacağımız pistle fiyat konusunda pazarlık yapabilsek… Böyle bir ligimiz olsa kendi içimizde… Ne de güzel olmaz mı?

    1. zamanında gayet ciddi ve uzun soluklu bir lig yapmıştık hatırlarsanız ancak şu anda böyle bir şey mümkün olur mu emin değilim. Ben İstanbul’da yaşamıyorum. Diğer arkadaşlar da iş güç yoğunlar. Ön ayak olabilecek bir kimse yok gibi şu anda bizim içimizde böyle bir oluşuma

      1. espoir(Al10so) avatarı
        espoir(Al10so)

        @abdullah-celik hatırlamaz mıyım?! Ben de o zamanlar İstanbul’da diildim ve aaaaah ah diye içlenmiştim. Nerden bileyim içlenmelerimin TRF1 ailesini İstanbul’dan uzaklaştıracak kadar içten olduğunu 🙁 Ben de inanılmaz yoğun olmasam, seve seve öncülük ederim ama belki bunları okuyan biri vaaaaaay der. Belki TRF1 locası da katılır. Negzel olur negzel! 🙂

        1. espoir onu bende söylemiştim abdullah’a ama olmadı.aslında belli bir ücret karşılığı bir katılımcı listesi oluşturup listedeki isimlere göre uygun bir pist ayarlanarak bu iş çözülebilir. aylık periyodlarla yıl boyunca turnuva tarzında bir şey yapılabilir.tabi bununla birinin uğraşması gerekiyor 😀

  13. [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ

    İlk defa duydum.Eğlenceli bir organizasyon.Başarılar herkese

  14. TRF1 ekibine başarılar, biz de Caspian Motorsport olarak oradayız. Güzel bir mücadele olması dileğiyle 🙂

  15. Güzel organizasyon hayırlı olsun, hayırlı bitsin, hayırlı kandiller.

  16. TRF1 ekibine pistte bir rakibi olarak başarılar diliyoruz 😀

  17. Keske istanbulda olsaydi onca yolu geldikten sonra iyi performans gosterilemez 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir