Button Valensiya'da Rakiplerinden Korktuğunu Açıkladı

yazar:

kategori:

McLaren’in rakipleri İspanya’daki yarışa belirli güncellemelerle gelirken Britanyalı ekip bu yarış için yeni parça getirmedi.

Button, Mclaren’in yine de rekabetçi olacağını düşünse de rekabetin Kanada’da olduğundan daha ciddi olacağından korktuklarını belirtti.

“Buraya gelirken taşıdığımız ivmenin korunacağını umuyordum ama pit alanındaki diğer araçlara baktığımda çok fazla yeni parça olduğunu gördüm. Sanırım üç takım daha şu eğlenceli egzoz sistemine sahip, bu yüzden eğer bizim düşündüğümüz kadar bir avantaj sağlarsa onlara gerçekten rekabetçi olacaklardır.”

“Burada herhangi bir güncellememiz yok. İki hafta sonra Silverstone’da olacak güncellemelerimiz. Yani bizim için burada yarışın zor geçeceğini düşünüyorum.”

“Yine de rekabetçi olacağız ama etrafımızda rekabetçi olan çok fazla otomobil olacak.”

Button, bununla beraber rakiplerinin yeni egzoz sistemiyle ve aynı zamanda F kanal ile uğraşırken zaman kaybedebileceklerini kendilerinin ise Valensiya’da bildikleri bir araçla fayda sağlayabileceklerini de ekliyor.


Yorumlar

  1. Çağlar KAYAOĞLU avatarı
    Çağlar KAYAOĞLU

    Mclaren kesinlikle rekabetçi olacaktır, bundan şüphem yok ama Ferrari şu egzoz sistemini çalıştırabilirse o zaman Button bu açıklamasında haklı çıkmış olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir