Rosberg Mercedes’te Kalmayı Umuyor

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, 2016 sonrasında da 2010’dan beri mücadele ettiği Mercedes’te kalmayı umduğunu söyledi.

Geçen seneden beri art arda kazandığı 5 zaferle kariyerinin zirvesini yaşayan Rosberg’in anlaşması bu sene sonunda bitiyor. Bu sene bir çok büyük pilotun anlaşması bittiği için pilot pazarının hareketli olması bekleniyor.

Anlaşmasının sene sonunda bittiğinin hatırlatılması üzerine Rosberg “Öncelikle öyle olmayabilir. İkinci olarak şu anda anlaşma olayı kafamda yok. Neden olsun? Burada çok rahatım. Birlikte harika ilişkiye sahibiz ve burada daha fazla zaman geçireceğimizi düşünüyorum. Hepsi bu. Şu an aklımda böyle bir konu yok.” dedi.

Mercedes de şu ana kadar Rosberg’i değiştirmek istediğine dair işaret vermedi.

 

 


Yorumlar

“Rosberg Mercedes’te Kalmayı Umuyor” için 11 yanıt

  1. Bu sezon şampiyon olacaktır diye düşünüyorum.Ros eski ros değil artık.Ham’in dişine göre Ros var artık karşısında,yeter ki Toto vanasını kısmasın :))

  2. Sennadan sonra gelmiş geçmiş en büyük pilot olan Rosbergimizin yeri Mercedestir Almanyanın gücünü önümüzdeki 5 yılda göstereceğiz

  3. Karanlık Lord avatarı
    Karanlık Lord

    Karnı tok köpek olmaktansa, karnı aç dağda gezen kurt olmak iyidir.

  4. Alonso.ElNano avatarı
    Alonso.ElNano

    Eğer Mercedes kovmazsa, Rosberg’in Mercedes haricinde gideceği tek takım Ferrari olur. Rosberg için bunun dışında bir ihtimal olduğunu düşünmüyorum.

  5. Bu sene şampiyon olursan milyonlarca fanboy’a lafını yutturacaksın bence sen buna odaklan 🙂

  6. Kendisi güzel bir ikinci pilot. Geri bildirimi vs. testlerdeki performansı da iyi. Mercedes neden yollasın diye düşünüyorum. Şimdilik erken gibi.

  7. Sanmıyorum Mercedes’in Rosberg’i göndereceğini. Elinden geleni yapıyor takım için.

  8. Ferrari Rosbergi kaçırmasın.Kimi’den sonra ihtiyacı olan pilot Rosberg.Bazen delirebiliyor ama sıralama performansı gerçekten üst düzey.Kesinlikle Buttondan iyi olduğunu düşünüyorum.Boşuna risk almaya değmez, Ferrari basar parayı en iyisi kimse onu alır.

  9. nazmiduman34 avatarı

    Yeni kontrat pazarlığı yapan veya transfer dedikoduları olan pilotların performansları genelde düşüyor, dikkatlerini dağıtıyor bu işler herhalde, bakalım rosbergi de olumsuz etkileyecek mi bu belirsizlik.

  10. MARLon BROndo avatarı
    MARLon BROndo

    bu sezonu hamilton’ın önünde bitiremezse gider.

  11. Ayrica gitmesini hamiltonda istemez. Sonucta onun gibi takim arkadasini biraz zor bulur kendine 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir