Button: "Hamilton En Büyük Rakibim Olmalı"

yazar:

kategori:

Hamilton hakkında konuşan Button, “Lewis benim en büyük rakibim olmak zorunda. Bu sezon lastik lastiğe mücadele edeceğimiz zamanlar olacak ve bizim sadece birbirimize yarışma konusunda saygı duymamız ve saçma sapan şeyler yapmamamız gerekiyor” yorumunu yaptı.

Button, “Elimizdeki paketle bu sezon harika iş çıkardığımızı düşünüyorum. Ben Lewis’i zorladım ve o da beni zorladı, bu şekilde daha da ileri gidebildik. Hız ve yeteneklerimiz konusunda önceki sezonlarda olduğumuzdan daha iyiyiz.” diye devam etti.

İlk önce eski takım arkadaşı Heikki Kovalainen hakkında konuşan Lewis Hamilton ise, “Heikki antrenmanlarda ve sıralamalarda daima rekabetçiydi ama yarış temposu konusunda en iyi noktada değildi.” diye konuştu.

Jenson Button ile ilgili olarak da, “Şimdi ise Jenson daha fazla sonuca ulaşıyor ve bu da takımı cesaretlendiriyor. Şimdiye  kadar üç kez duble yaptık. Fabrikadaki çocuklar için bu büyük gurur.” yorumunu yaptı.

Takım patronu Whitmarsh ise ikili ile ilgili olarak, “Birbirlerini yenmek istiyorlar. Bunu yapmak için fazlasıyla motive olmuş durumdalar. Bunu yaparken de aralarında güveni, iletişimi ve anlayışı geliştirmeye devam ediyorlar. Bu hem onlar hem de takım için çok iyi. Peki bu tur zamanlarına nasıl yansıyor? Bunu bilmek zor ama bizi ileri taşıyan bir atmosfer oluşturduğu da gerçek.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Hamilton senin en büyük rakibin olabilir, ama sen onun rakibi değilsin.

  2. Isler iyi gidiyorken birarada olmak kolay. Bir carpsinlar birbirlerine, ya da ikisinden biri degeri yuzunden yaris disi kalsin veya cok gerilere dussun de o zaman gorelim.

    Bizim temennimiz hep boyle kalmalari yonunde, ama bu ikilinin olgunluguyla degil sansiyla alakali galiba. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir