Rosberg'den Schumacher'e Destek Geldi

yazar:

kategori:

Schumacher’in 3 sene aradan sonra Formula 1’e dönecek olmasına rağmen bazıları, 7 dünya şampiyonu sürücünün Rosberg’e kolay bir şekilde üstünlük kuracağını düşünüyordu.

Ancak bu olmadı ve Schumacher, ilk 8 yarışın 6’sında takım arkadaşının gerisinde kaldı.

Pazar günü 25. yaş gününü kutlayacak olan Rosberg “Bu sene bazı çok güçlü yarışları oldu.”

“Bazen ben öndeydim ancak genel olarak o güçlüydü.”

“Onunla aynı seviyede olduğum için ve düzenli olarak yenebildiğim için memnunum.”

“Bazen de o önde oluyor ve onunla aynı seviyede olmak memnun olabileceğim iyi bir şey.”

“Ayrıca aramızda çok fazla bilgi paylaşımı oluyor. Her açıdan teknik anlamda kendimi çok geliştirdim bu yüzden birlikte çalışmaktan dolayı çok mutluyum.”

“Takımın zorlamasına yardımcı olmak ve her ikimizin de yorumlarını yapabilmesi çok iyi.”

“Ben ondan kopyalıyorum ve o da benden kopyalıyor.” dedi.

 


Yorumlar

  1. mükemmel sözler. bu yorumları gerçekten çok takdir ettim. karakter olarak rosberg'in çok olgun bir pilot olduğunu söylemiştim hep. bunu yine kanıtladı. schumi ile çok iyi anlaştıkları da aşikar. mercedes'de takım içi ilişkileri cidden çok iyi. allah bozmasın

  2. Böyle anlaşabilmeleri çok iyi…Ama şurası çok önemli,rosberg tüm egosunu ve gururunu bi kenara bırakıp bir efsanenin yanında yarıştığını idrak etmenin sevincini yaşıyor ve bunun takıma ve kendine sağladığı geri bildirimlerin tadını çıkarıyor…Schuminin takım arkadaşlarıyla her datasını paylaşmadığı sadece en son massa ile ve şimdide rosbergle paylaştığı zaten bilinen birşey…Ve massanın özellikle o dönemde ve de sonraki yıllarda sürüş becerisinin nekadar değiştiğini hep beraber gördük…Rosberg in üstün olduğu anlarda bile saygısını budenli muhafaza edebilmesini tebrik etmek gerek…Üstelik söyledikleri çok önemli,eğer lastiklere uyum sağlayabilirse schuminin nekadar güçlü yarışalar çıkardığı ve çıkartacağı aşikar…O bir efsane!!

  3. aramızda çok fazla bilgi paylaşımı oluyor."Ben ondan kopyalıyorum ve o da benden kopyalıyor."
    çok güzel takım arkadaşları birbirlerine destek oluyor.eyvallah schumi.seni sevmek için elimden geleni yapmak istiyorum.rosbeg adamım seni hep takdir ettim.bu bahsettiklerin takdirimi bi kez daha onayladı.ikinizinde şans yanında olsun.ikinizede kazasız yarışlar dilerim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir