Horner: "Pirelli F1'e Heyecan Katacak"

yazar:

kategori:

Christian Horner, Pirelli’nin Kanada’da yarışı heyecanlı kılan türde lastik hamurlarıyla mücadeleye yeni bir boyut getireceğini düşünüyor. Horner, Pirelli’nin Kanada ve yamur altındaki Çin Grand Prix’sindeki durumu değerlendirerek belirli lastik hamurlarının mücadelede izlenebilirliği nasıl arttırdığını görmesini umuyor.

Horner; “Doğru tip lastik seçimi çok dikkatli yapılması gereken bir şey. 2011’de çift katmanlı difüzörler olmayacak. Olması gereken de bu çünkü otomobillerdeki downforce seviyesi öngörülenin ötesinde.”

“Lastik tedarikçisinin Montreal’deki gibi yarışların yaşanması için bir şeyler yapabileceğini düşünüyorum.”

Horner, ilk izlenimlerine göre Pirelli’nin takımları memnun etmek için elinden geleni yapacağını gördüğünü belirtti.

“Pirelli’nin Formula 1’in yeni lastik tedarikçisi olacağını bilmek güzel. Çok kaliteli bir şirket ve Formula 1 için doğru marka.”

“Bridgestone da son yıllarda harika bir iş çıkardı ama Pirelli F1 için çok iyi bir haber. Onlarla çalışmak çok ilginç olacak.”


Yorumlar

  1. Ahmet  Çelik avatarı

    Aslında geçen yarış her şey ortaya çıktı.işin sırrı lastiklerde.bidgastonenin aşırı tutucu davranmasında.lastik konusunda radikal kararlar alınınca gerçekten heyecan artıyor.bu konuda ipler b.e elinde bridgastoneye baskı yapmalı.yoksa pirelli gelse ne olur.kimse yarışnan sonra ürettiği lastiğe pilotların çabuk tükendi demesini istemez

  2. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    2009 da difüzör skandalı vardı 2011 ise artık bu kural kalkıyor yerine kers geliyor 2011 cok farklı bir sezon olucak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir