Bottas: Sürüş Tarzımı Değiştirmeyeceğim

yazar:

kategori:

Valtteri Bottas, sürüş tarzını değiştirmeyeceğini yineledi.

Fin pilot geçen yıl Raikkonen ile yaşadığı olaylara ile gündeme gelmişti. Bahreyn’de ise ilk virajda Hamilton’a çarpan Fin pilot, İngiliz pilotun gerilere düşmesine sebep oldu.

Bottas “Bu konuyu Toto ile görüştüm ve herhangi olumsuz bir konu yok”

“Bu konuda söyleyecek çok fazla şey yok. Bunun bir yarış olduğunu biliyor”

“Boşluk olduğunu gördüm ve oraya gittim. Ama Hamilton beni görmedi”

“Tarzımı değiştirmeyeceğim. Gördüğüm her fırsatı değerlendirmeye çalışacağım”

“Oldukça dardı ve belki biraz geç fren yaptım. Bazen böyle olabilir” dedi.


Yorumlar

“Bottas: Sürüş Tarzımı Değiştirmeyeceğim” için 19 yanıt

  1. bomboş bir finli daha…

  2. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
    Lewis-Hamilton(#TeamLH)

    Önceki senelerdeki sürüşüyle aynı değil orası kesin

  3. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
    Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

    Niye bı kadar olumsuzsunız mantıklı olmak lazım, ne diyecekti hamiden özür mü dilesin, Bak bu adam sponsorları gitsin F1 de kalamaz o ayrı konu ama F1 in yarısından fazlası Wolf e göre 90 nı siyaset ezdirmeyecen kendini.Çwrptım gene olsun gene çarparımı İngiliz aksanıyla söylemiş.Kibar ve de sert. Saygılar..

    1. nazmiduman34 avatarı

      @foreverMcLaren arkadaşın da dikkatini çekmiş, şaheser olarak nitelendirilen Mercedes motorunu alacaksın, hem de 2016 model olanı, son iki yılın şampiyonu ve bu senenin de en büyük favoriseine startta ikinci sıradayken çarpacaksın sonra da “yaptım oldu, gene yaparım” diyeceksin, yok böyle bir sorumsuzluk hocam, özür dilemese bile üzgün olduğunu söylemesi lazım.

      Toto başkan da kulağını çekmiştir haliyle kulaklarını çekmiş bunların “motor filan vermem, sürüm sürüm sürünürsünüz” gibisinde bir şeyler söylemiştir herhalde. Hass, tororosso veya sauber ferrariye yaranmak için böyle bir şey yapsalar anlarım da, williams, forceindia veya manor araçlarının mercedes araçlarına bodozlama dalma gibi bir sorumsuzluk yapmaya hakları yok.

      1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
        Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

        Hayır motor veriyor diye, anını mı alıcak? Nasıl bir.mantık içindesin babasının hayrına vermiyor ya,he isterse vermesin başka motorda bulurlar, redbull o kadar ağladı sızladı sonuç adamlar 3.en hızlı takım yani.sen çok uçmuşsun dünya mercedes in etrafında dönmüyor.Bence pek yakında olmayabilir ama honda şampiyonayı domino edecek japonlar ile almanların savaşı F1 zevk verir.O zaman sabahın 6 sında yarış.izlenir yani.

        1. nazmiduman34 avatarı

          Peki işler senin dediğin gibi yürüyorsa, Toto başkan hangi sıfat ile başka bir takımın sürücüsü ile yaşanmış bir sorunu görüşüyor? Hiç alakasız takımlar arasında bu olay yaşansaydı kimse kimse ile görüşmezdi, illa görüşülecek olsa başkanlar kendi aralarında görüşürlerdi, Toto başkanın Bottas ile görüşmesi belli bir yere kadar üzerlerinde yaptırımının olduğunu gösterir. Kağıt üzerindeki anlaşmaya göre böyle bir hakkı yoktur ama realitede kedisi böyle bir hakkı kullanıyor gibi duruyor.

  4. Bottas “Bu konuyu Toto ile görüştüm ve herhangi olumsuz bir konu yok” ilginç, yoksa … 🙂

  5. Kaza muhabbetine bişey diyemem ama bu adam bir yerlere gelecekse öncelikle massa’yı rahatlıkla yenmesi lazım sonra kesinlikle kötü pilot olduğunu düşünmüyorum sadece geçen yıl ismini fazla duyduk o kadar,mercedes gibi bir takımda sürdüğünü düşürsek bence nico’yu geçebilecek yeteneği var.

  6. Hakkinen ve Raikkonen etkisinden midir nedir bütün finli pilotlar böyle şişiriliyor. Sonra fıs çıkıyolar.
    Hakkinen ve Raikkonen hariç. Örn: H.Kovalainen – Bottas

  7. Adam utanmadan boşluğu gördüm girdim demiş bir de. Birader sen arkayı toplayayım derken daldın Ham’a, neyin havasındasın? 2 seneye kalmaz koltuk dilenirsin benden söylemesi.

  8. Haryanto Maryanto demeyin yeni Maldonado’muz Bottas.

  9. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Çok büyük pilottu geleceğin yıldızıydı ama olsun Hamiltona çarptıya gönlümüzün pilotu oldu şimdi

    1. Bi tarafın soğudu heralde

  10. Kamikazenin teki. Her yarış birilerini uçurma potansiyeli var.

  11. nazmiduman34 avatarı

    Vettel yarış dışı kaldıktan sonra yarışa heyecan katacak tek adamı da(Hamilton) mücadele dışına ittiğin için önce biz izleyicilerden sonrada yarışının içine edip Rosberge yenilmesine neden olduğun Hamiltondan özür dilemesi gereken adam çıkıyor bir de “tarzımı değiştirmeyeceğim” diyor, ne pişkin biri çıktı bu yahu.

    Yarış sonrası yaptığı açıklamada da “Hamiltonu geçme niyetinde değildim, yalnızca arkadan gelenlere karşı pozisyonumu korumaya çalışıyordum, fren noktasını kaçırdım” filan diyordu

    1. nazmiduman34 avatarı

      http://www.trf1.net/formula1_haberler/150353-bottas-ceza-almasina-sasirmis.html
      Bottas “Dürüst olmak gerekirse onu geçmeye çalışmıyordum.”

      “Ben daha çok arkadaki araçlara odaklanmıştım ve kimsenin dışarıdan ya da içeriden beni geçmesine müsade etmemeye çalışıyordum. Bu yüzden geç fren yapmak zorundaydım.”

      “Daha önce de başıma geldi. Çok muhafazakar davrandığımda birisi içeriden ya da dışarıdan geçiyordu.”

      “Beni orada görmeyi beklemediklerini düşünüyorum.”

      “Kötü oldu çünkü bugünkü yarışıma mal oldu ve Lewis için de kötü oldu.”

      “Açıkçası cezaya biraz şaşırdığımı söylemem lazım. Ancak aynaya baktığımda bunun gerçekten benim hatam olduğunu kabullenmem için olayı daha iyi incelemem lazım.” dedi.

    2. Baktı baskılar artıyor, savunma pozisyonuna geçti. Basit bir pilot işte fazlasını beklememek lazım 😀

  12. sen önce tarz yapta sonra düşünürsün değiştirmeyi

  13. Kadem Yasin Semiz avatarı
    Kadem Yasin Semiz

    Böyle sözleri yazmayı sevmiyorum. Ama gerçekten bu Ada’m ismi Ferrari ile anıldıktan sonra tam anlamıyla balon çıktı. Bahreyn yarışında kaç kez geçildi sayamadım. Büyük konuşmak istemiyorum ama Ferrari koltuğuna asla oturamayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir