Alonso Güncellemeler Konusunda Henüz Yorum Yapmıyor

yazar:

kategori:

Valensiya’ya yeni egzoz düzenlemesi ile gelen İtalyan ekip bugünkü antrenmanları Fernando Alonso ile ilk sırada tamamlamıştı.

İspanyol pilot Fernando Alonso buna rağmen Ferrari’nin performansı konusunda yorum yapabilmek için erken olduğunu belirtti.

“Kanada’nın ardından 15 gün geçti ve burası farklı karakteristikte bir pist. Bu yüzden otomobildeki gelişimin ne seviyede olduğunu bilmek çok zor. Yarına kadar bekleyip rekabetçi olup olmadığımızı göreceğiz.”

“Bazen cuma günleri oldukça hızlı oluyoruz. Geçen sene burada ilk sıradaydık ve cumartesi günü baktık ki sekizinciyiz. Bu yüzden yapmamız gereken asıl iş yarın ve pazar günü olacak. Bugün sadece otomobildeki yeni parçaları görebilmek ve lastikleri değerlendirmek için bir antrenmandı.”

Alonso, takımının bu hafta sonu güçlü olacağına inansa da güncellemelere rağmen rakiplerinin çok önünde olacaklarını düşünmüyor.

“araç bugün iyiydi ama Kanada’da öyleydi. Şimdi yapmamız gereken yarınki işimiza odaklanmak. İyi bir sıralama geçirmeliyiz ki bunu yapabilecek potansiyele sahibiz.”

“Yarın rekabetçi olabileceğimizi düşünüyorum ama kolay olmayacaktır. Red Bull oldukça güçlü, McLaren de oldukça güçlü. Sanırım herkes buraya bir şeyler getirdi. Bu yüzden önemli olan yarın iyi bir iş çıkarmak.”

“Kanada’nın ardından herkes gelişti. Yani hepimiz aynıyız.”

Takımın diğer pilotu Felipe Massa da Ferrari’nin performansı konusunda iyimser konuştu.

“Gelişme gösterdiğimize ikna olmuş durumdayım. Şu anda söyleyebileceğim şey otomobilin rekabetçi olduğu. Mücadele edebilmek önemli bu yüzden yarın da güçlü olmalıyız. Bugün araçtan oldukça memnundum.”


Yorumlar

  1. MagicAlonso avatarı

    Alonso zaten beklentileri daima düşük tutan bir pilot.Daima yapabileceğinden daha azını konuşur.Bu hafta sonunda galibiyet için en büyük favorilerden

  2. ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф  avatarı
    ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф

    Pek umut vermemişler.

  3. diffizörümüz harika ya :)). alonso inş herşey bizim için güzel gececek. bu sefer şansızlığımzı kıralım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir