Red Bull, F-Kanal Konusunda Hâlâ Kararsız

yazar:

kategori:

Takım, İstanbul’un ardından ilk kez Valencia’da F-kanal sistemini tekrar piste çıkardı ve bugünkü iki seansta yenilenmiş sistem tekrar test edildi.

Webber “Biraz daha incelememiz gerekecek. Mücadelesiz olmayacak bu yüzden henüz yarışabilecek konumdamıyız bilmiyorum. Tabiki daha iyi ancak yeteri kadar iyi olup olmadığını göreceğiz.”

“İyi bir gündü. Bu gece daha fazla inceleyeceğimiz F-kanal üstünde çalıştık.”

“Pist öğleden sonra çok değişti bu yüzden koşullar sürekli değişiyordu. Sonunda oldukça iyi bir gün oldu. Araç sorunsuz çalıştı ve araç içerisinde oldukça rahattım bu yüzden yarın için sabırsızlanıyorum.”

“İyi görünüyoruz. İnsanları öldürmüyoruz ancak yine de iyiyiz. Bu yarış için bir çok kişi yeni şeyler deniyor ve biz de öyle bu yüzden iyi bir mücadele var.” dedi.

 

 


Yorumlar

  1. redbull un hala oturmuş güzel aerodinamiğe sahip bir paketi var. sorun yaşamadıkları sürece hala çok avantajlılar ve gelişime çabuk cevap verebilecek bir otomobil tasarlamışlar.
    her ne kadar diğer ekipler güçlenseler de redbull hala çok önde ve bu farkı aptallık yapmadıkları sürece rahat açabilirler.
    fakat şunu söylemekte de yarar var. redbull un hala büyük bir tecrübesi yok, yarışlarda bu durum aleyhine işliyor.

  2. insanları öldürdüğünüz dönemler geride kaldı. artık, "nasıl daha fazla fark açarız" konumundan "nasıl rakiplerin gelişim hızına ayak uydurabiliriz" konumuna geçtiniz. parmak çocuk vettel'in "f-kanala kimin ihtiyacı var ki" şeklinde alaycı hafifliği hala akıllardadır ama, hayat işte.. keser dönüyor hesap dönüyor.

    şampiyonluk için hiç de kuvvetli görmüyorum artık bu ekibi. geçen yıl brawn da sezonun 2. yarısında geriye düşmüştü, ancak ilk yarıda ortalığı hiç hata yapmadan silip süpürdükleri için, açtıkları fark yetti. geçen yılki brawn ile bu yılki red bull arasındaki fark burada. geçmiş olsun red bull'a.

  3. ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф  avatarı
    ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф

    Ne öldürmesi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir