Bridgestone, Sorunsuz Bir Yarış Bekliyor

yazar:

kategori:

Bugün iki seansta elde edilen verilere göre Bridgestone ve takımlar, hem orta sert hem de yumuşak lastiklerde sorun yaşamayı beklemiyorlar.

Hirohide Hamashima “Şu ana kadar elde edilen veriler lastiklerde bozulma olmadığını gösteriyor bu yüzden ne yazıkki ilginç bir yarış olmayacak.”

“Sıralamaların son seansında süper yumuşak lastikleri kullanılırsa o zaman yarışta çok fazla olay olmaz.” dedi ve yarışın sezonun açılış yarışı Bahreyn gibi olabileceğini söyledi.

Hamashima ayrıca, bazı araçların orta sert hamurlarla daha dengeli olduğunu bu yüzden bu lastikleri sıralamalarda kullanan pilotların olabileceğini söyledi.

 

 

 


Yorumlar

  1. her geçen yıl nefret ettirdi kendini b.stone. koyunun olmadığı yerdeki keçi hesabı, mecburen eyvallah dedik; takımlar, pilotlar ve biz izleyiciler olarak. ama tek tedarikçiyim diye kendini salıvermek de gayet amatörce ve rezil bir davranıştı. yarışlarda araçların ve pilotların mücadelesini önüğne geçmemeli lastikler elbette ama, en azından rekabete imkan verecek kadar da performanslı olabilmeli. beceremedi demiyorum, yıllarca süper lastik üretti b.stone, becermek, uğraşmak, daha fazla para harcamak istemedi daha doğrusu bence. defolup gittiğin günü iple çekiyorum bridgestone.

  2. Ahmet  Çelik avatarı

    F1 taraftarı geçen yarıştaki sorunlardan istiyor ama.işin sırrı lastik.f1 spor yapmak istiyorlarsa lastiklerden başlasınlar.yoksa her sene yen kurallar getirerek bu iş olmuyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir