Alonso: "Pat Fry İle Gücümüze Güç Katacağız"

yazar:

kategori:

Alonso, Ferrari’nin şu ana kadar çalışmış olduğu en iyi iş arkadaşlarına sahip olduğunu ve Fry’ın katılımıyla birlikte güçlerine güç katacaklarını söyledi.

Alonso “O, grubumuzu güçlendirecek ve daha da güçleneceğiz. Mutluyum, 2007’de onunla çalıştım ve harika bir mühendis ve harika bir insan.”

“Takıma iyi entegre olacağını düşünüyorum ve takımı daha da güçlendireceğine eminim.” dedi.


Yorumlar

  1. burak bocek avatarı

    Yok abi adam ne dese suç.İşte bizdeki taraftarlık manteletise.Rezalet daha ne denebilir ki!Adı üzerinde Mclaren Mercedes fanı

  2. AARank olmayınca meydanı boş bulanlar olmuş.Lewis ve mclaren haberlerinin altında bile birkaç mclarenci yorumu bulunurken ,alonso haberlerine coşuyorlar.FRY a yapılan hoşgeldin jestine bile katlanamayanlar var.

  3. f1oneFF arkadaşım bugüne kadar tüm alonso haberlerinin altında can bundy vardır.Şimdi niye yadırgadın bak biz alıştık.Kronikleşmiş artık değişmez.

  4. alonso, yeni gelin gelmiş gibi heyecanlı :)))

  5. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    ayrıca fry ın alonso ile ilişkilendirilmesi bile bir şeyi çok iyi ortaya koyuyor ferrari italyanlaşmaya çalışırken özelliklede takım patronu sayesinde prestij kaybediyor, eminim alonso adı ferrariden daha fazla geçiyordur.

  6. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    Massa'ya ne oldu hala geçen seneki kaza yüzünden yarışamıyor mu adam puan alıyor ama görebilmek mümkün değil, nerdee kimi ni yanındaki massa

  7. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Alonsonun bu yorumu beni biraz heyecanlandırdı neden yalan söleyim inanın artık ferrari eskisi gibi olsun istoyrum herkesin dediği 2000 li yıllarda artık 4 sene boyunca kime sorarsan sor yine ferrari alıcak derlerdi yarısı ve schumi her yarisi alırdı ve sıkıcı bir sezon diye kimse yarısı izlemeye gelmezdi taraftar gecis arıyordu o donemde ama artık bu sekilde olması daha da sıkıcı ve korkunc ferrari yi eger bu adam kurtarcaksa bir an once yapsın çalışmalarını bakalım neler kazandıracak takıma çok merak ediyorum.

  8. yaw arkadaş adam iyi niyetli bir açıklama yapmış. onu bile sömürüyorsun. neden böyle yapıyor bazı kişiler anlamıyorum. özellikle alonso olunca. şu habere yorum yapmazsan ne kaybedersin dostum. yorum yapıcan bari ortamı germe daha geçen gün acıklama yapıldı site yöneticileri tarafından.

  9. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    şu ana kadar çalıştığı en iyi personelin ferrari de olduğunu söylüyorsan, en iyiler sende demektir. Fry'ın gelmesine sevinmemen gerekir.

    ya da fry'ın takımını daha da güçlendireceğini düşünüyorsan, elindekiler en iyiler değil demektir.

    çok paradoksal bir demeç.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir