Kubica Mercedes İddialarını Cevapladı

yazar:

kategori:

Bir İtalyan internet sitesinde çıkan haberde, Polonyalı pilotun 2011’de Michael Schumacher’in yerine Mercedes’e geçebileceği iddia edilmişti.

Bu konuda ne düşündüğü sorulduğunda Kubica, Guardian gazetesine, “Bilmiyorum. Henüz bir karar vermedim. Önümüzdeki üç yılda ne yapacağımı düşünmüyorum – önümüzdeki üç haftada ne yapıyor olacağımı da düşünmüyorum.” diye konuştu.

Renault takım patronu Eric Boullier de Kubica ile ilgili olarak, “Bu konuda iyimseriz. (Anlaşma) neredeyse hazır. Kontratı çantamda taşıyorum.” yorumunu yaptı.


Yorumlar

  1. olgun peker avatarı

    yha ben hıc bırınıze katılmıyorum kubica iyi bir piloy bmw sauberle 2008 yılında neler uabtı 2009 yılında o ıgrenc sauberi kötü olan sauberı brazilyada 2.ncilge getırcen kımdı renaulta 2 podyuma cıkan kım ferrai mclaren mercedes gitse ohooo en az 2.clıge yarısır o adam sız nedıonuz bhee.. schumaere eskısı gıbı bakmayın schumaerde alguersuarı gıbı bır pılot artık yeteneksızler….

  2. kubica mercedes'in teklif götüreceği bir pilot değil. takım alman kadrosunu bozmak niyetinde değil çünkü. o koltuğa gelecek zamanlarda oturabilecek iki aday var. biri nico hulkenberg. diğeri de sebastian vettel. kubiş hayallere dalmasın boşuna. ayrıca bu kubica olayı da alonso mevzusuna dönmeye başladı. her ay yok şu klübe gidecek. yok şunun yerine oturacak. bu tip haberler kabak tadı veriyor gerçekten. allah'tan takım hemen reddetmiş dedikoduları.

  3. Ahmet  Çelik avatarı

    Kubica önüne koymuş takımların listesini şampiyon olabileceğim takımlar hangisi acaba diye.ferrari,mclaren mersedes.ferai 2012 için vettel ile anlaşacağı bence çok açık.mclaren yıllardan beri ilk kez bu kadar uyumlu bir çift yakaladı onları bırakmaz.kaldı mersedes.herhalde açık açık diyicek değil ama bunu f1 sözlüğünde açıklaması neden olmasın ama şumi bırakırmiki?

  4. 1-schumi nin en kötü hali bile hiedfeld den daha iyidir
    2-kubica yalanlamasada mercedes schumiyi boşuna almadı araç gelişiminde takıma yardımcı olan bi pilot
    3-schumi barcelona dan itibaren formuna girdi canada istisnaydı
    4-schumi istemediği sürece mercedes onu bırakmaz

  5. Sir Jack B.  avatarı

    Mercedes'in Schumacher'i gönderme gibi bir lüksü yok. Bu anca Schumacher gitmeyi düşünürse olur. Aslına bakarsanız ben onun 3 sene yarışacağını düşünmüyorum. Belki gelecek sene devam eder belki de bu sene bırakır. Biraz kendi performansına bağlı. Öte yandan ellerinde birde Heidfeld var. Ama Kubica daha doğru bir seçim olacaktır. Güçlü bir araçla bir Alonso bir Hamilton ile kafa kafaya yarışabilir. Kesinlikle daha iyi bir aracı hak ediyor.

  6. Kubica 'Bilmiyorum. Henüz bir karar vermedim.' demiş sanki mercedes teklif götürmüş ama düşünme aşamasındaymış gibi bir duruma soktu konuyu.Hiç zannetmiyorum mercedes Kubicaya teklif götürsün tabi şurasıda bir gercek ferrari zamanında nasıl bir katakulli yaptıysa mercedeste yapabilir ross brawn veya diğer yöneticilerin ne düşündüğünü bilemiyoruz bazen olaylar göründüğü gibi olmuyor.Şuda var schumacher benettondan ferrariye geçerken mühendislerinide istemişti onlar içinde tam bilemiyorum ama ross brawnda vardı sanırım o yüzden ross brawn schumacheri yarı yolda bırakmaz diye ümit ediyorum.

  7. Mercedes Schumacher'in yerine Kubica'yı getirecek öylemi ? Bu İtalyanlar Dünya Kupasının şokundan kafayı sıyırdılar sanırım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir