Ricciardo “Denge Sorununu Çözersek Ön Gruba Daha Yakın Oluruz”

yazar:

kategori:

Daniel Ricciardo, Çin’de birinci gün çalışmalarının ardından çok fazla denge sorunu yaşadıklarını; bu sorunu çözmeleri halinde ön gruba daha yakın olacaklarını söyledi.

Red Bull pilotu bugünkü 2. seansta Ferrari ve Mercedes pilotlarının arkasında 5. sıradaydı ancak liderden 1 sn yavaş kaldı.

Ricciardo “Bir çok pilotun denge sorunu yaşadığını tahmin ediyorum çünkü rekabetçi göründük ancak bugün aracı sürmek zordu. Bu yüzden herkes için aynı olmalı.”

“Bu sabah bir çok kişinin spin attığını gördük. Bugün rüzgarın da çok büyük etkisi vardı.”

“Uzun sürüşler daha cesaret vericiydi. Sert lastiklerle uzun sürüşün sonunda performansım fena değildi.”

“Tur zamanlarına bakarsak memnun kalabiliriz. Yakın göründüğümüz için memnunum ancak denge açısından çok daha fazlası gelecek. Düşündüğüm şeyi bulabilirsek o zaman çok daha yakın olmamız lazım.” dedi.

Ricciardo ayrıca yarın için beklenen yağmurdan memnun kalacağını söyledi.

Ricciardo “Buna hayır demem. Böyle bir şey bizim daha fazla şanslı olmamızı sağlar. Yağmur olursa fena olmayız. O zaman ilk 5 daha tahmin edilebilir bir sonuç olur.” dedi.

Red Bull’un diğer pilotu Daniil Kvyat “Bugün lastikler olağan dışı çalışıyordu bu yüzden onları yarın nasıl çalıştırabileceğimizi anlamalıyız. Hedefimiz bu. Kötü değildik ancak dürüst olmak gerekirse temiz bir tek tur atamadım.”

“Süper yumuşak lastiklerde zorlandım. Benim için çalışmadılar ve sıralamalara hazır olmak için çok fazla çalışmamız lazım.”

“Yarın için yağmur tahminleri var bu her şeyi değiştirir. Bekleyip göreceğiz.” dedi.


Yorumlar

“Ricciardo “Denge Sorununu Çözersek Ön Gruba Daha Yakın Oluruz”” için bir yanıt

  1. anlaşılan ilk gün kimse dengeyi oturtamamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir