Rosberg “Bir Gözümüz Ferrari’de Olacak”

yazar:

kategori:

Mercedes pilotu Nico Rosberg, Çin’de ilk gün gösterdikleri performansla hızlı olduklarını gördüklerini ancak özellikle 2. seansta Ferrari’nin gösterdiği performansın dikkatlerini çektiklerini kabul etti.

Sezonun ilk 2 yarışını kazanan Rosberg, bugünkü ilk antrenman seansında en hızlı isim olsa da 2. seansta Ferrari pilotlarına geçildi.

Rosberg “Bugün tekrar araca binmek güzeldi ve hafta sonuna iyi bir başlangıç yaptık. İlk seans kırmızı bayraklardan etkilendi ancak yine de iyi çalışan bir kaç şeyi denemeyi başardık.”

“Burada yine hızlı görünüyoruz ancak öğleden sonra Ferrari’nin çok hızlı olduğunu gördük. Bu yüzden kesinlikle onlara bakacağız ve bu akşam yapmamız gereken bazı ödevlerimiz olacak.”

“Eski sıralama formatının dönmesinden dolayı mutluyum ve gerçekten heyecanlıyım. Taraftarların da öyle düşündüğünü umuyorum. Onlar için iyi bir gösteri sunabiliriz.”

“Çin pistini gerçekten seviyorum ancak daha çok insanlarını seviyorum. Taraftarları çok tutkulu. Beni görmek için iki gün boyunca hava alanında bekleyenler vardı bu gerçekten mutlu eden bir şey. Onlara teşekkür ediyorum.” dedi.


Yorumlar

“Rosberg “Bir Gözümüz Ferrari’de Olacak”” için 4 yanıt

  1. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Ula hep böyle dionuz sonra basıp gidiyonuz. Ferrari gelmesin bu oyunlara 😀

  2. [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ

    Baba niye böyle teleşlandınız anlamadım.Gerçekten Ferrari hızlıysa eli ayağına dolanır bunların demedi demeyin 🙂

    1. Onur Gentas avatarı

      Bencede öyle. En ufak baskıda panik olacak havada adamlar. Sürekli yarışları domine ettikleri için en ufak bir baskıda sallanabilirler.

    2. Kardes bunlar her yaristan once ayni yorumu yapip duruyor ama sonuc hep bize husran insallah bu sefer hersey daha iyi olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir