Honda Şaşırttı

yazar:

kategori:

Jenson Button, Avustralya’daki sıralama seansında yaptığı iki büyük hatanın kendisine 3. sıralama seansına mâl olduğunu söyledi ve takımın göstermiş olduğu performanstan etkilendiğini belirtti.

Takım arkadaşı Rubens Barrichello tarafından geride bırakılmasına rağmen İngiliz pilot, araçları RA108’in durumu hakkında iyimser.

Honda: "Eğer sezon öncesi testlere bakarsak, tempomuzun herkesi şaşırttığını düşünüyorum. Ama kişisel olarak kendi tutumu bozguna uğrattım. Gerçekten büyük olan iki hata yaptım"

"Kişisel olarak hayal kırıklığına uğradım ama takım adına gerçekten memnunum. Çok yakın. Benim bulunduğum yer ile 8.sıra arasında 0.2 saniye var. Bu yüzden herhangi bir hata durumunda 13. sıradasınız. Heyecan verici ve birbirine çok yakın olan orta grubun var olması spor adına çok güzel diye düşnüyorum"

"Turu bütünüyle atmalısınız ve herhangi küçük hata yapmamalısınız"

Buton ayrıca, takımın şu anda eğrinin yukarı tırmanan bölümünde olduğunu ve sezon boyunca araçla ilgili gelişim programından heyecan duyduğunu d ilave etti.

Button: "Sezona başlangıcımız, iyi nbir başlangıç noktası. Bu aero paketle aslında pek fazla test yapmadık. Bu yüzden gelecek bir kaç yarışta gelişeceğiz. Ardından Barselona’da bir başka adım atacağız ve 3-4 yarış sonra bir başkası. Buradan ileri doğru gidebilirsek çok mutlu olacağım"

Takım arkadaşı Barrichello da Honda’nın potansiyelinden memnun görünüyordu.

Barrichello: "Geçen sene rüzgâr tünelinden yeni şeyler getirdik ama aracın üzerinde çalışmadı. Bu sene parçaların ne yaptığını, ne karaktere sahip olduğunu söylediler ve Jerez’de hepsi oldu. Bu yüzden takıma aşığım, yaptığımız gelişime aşığım. Bu çok olumlu"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir