Horner, Ricciardo’nun “İnanılmaz” 2. Sıra Performansını Övdü

yazar:

kategori:

Red Bull’un Takım Patronu Christian Horner, Daniel Ricciardo’nun kendisine 2. sırayı getiren turunun inanılmaz olduğunu söyledi.

Çin GP sıralama seansında Nico Rosberg polü kazanırken ikinci olan isim sürpriz bir şekilde Ferrari pilotlarını geçen Red Bull pilotu Daniel Ricciardo oldu.

Horner “Nasıl oldu da bunu başardı? Aslında oldukça şaşkınım Burada sıralamalarda ilk sırayı kazanmak için oldukça inanılmaz bir performans gösterdi.”

“Gittikçe hızlandı ve her şeyi bir araya getirdi. Sıralamanın sonuna doğru rüzgar biraz kalktı ve o an üstüne düşeni yaptı.”

“Rosberg farklı bir lastik stratejisi seçti ancak biz oradan yarışacağız. Bu konuda bazı eksikliklerimizin olduğunu biliyoruz ancak uzun zaman sonra ilk defa start ışıklarını ilk çizgiden göreceğiz. Her şeyimizi vereceğiz.” dedi.


Yorumlar

“Horner, Ricciardo’nun “İnanılmaz” 2. Sıra Performansını Övdü” için 6 yanıt

  1. Bu sene anlaşılıyorki Redbull Renault motorunu Renault’ dan daha iyi geliştirmiş.

  2. Alonso.ElNano avatarı
    Alonso.ElNano

    Fernando ve Lewis kadar iyi ve yetenekli olabilir. İleride ondan çok önemli, çok büyük şeyler bekliyorum.

  3. İyi kalkarsa yarışı alır götürür.

  4. Kesinlikle en iyilerden

  5. Kadem Yasin Semiz avatarı
    Kadem Yasin Semiz

    Bu Ricciardo bazen fantastik işler yapsada. Hala şampiyon olamayacak tezimi sürdürmekteyim. Çünkü dünya şampiyonluğu kazanabilecek gömlekte bir yarışçı değil. Ama çok iyi bir yarışçı orası kesin. Bugün Rai’yi geçmeside bir başarı.

  6. ferrari ve mercedesin bu adamlara neden moto vermediği şimdi daha iyi anlaşılıyor.adam günün kahramanıdır.bu arada urfalı olabilir mi ricci?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir