Raikkonen “Starta Göre 5.lik Felaket Değil”

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, Çin GP’nin startında takım arkadaşı Sebastian Vettel ile yaşadığı temas sonucu gerilemesinin ardından 5.liğin felaket olmadığını söyledi.

İlk virajda Vettel ile çarpışan Raikkonen, en geriye düşerek pite geldi ve oradan yükselmeye çalıştı.

Raikkonen “Açıkçası startta bir şeyler yaşadık. Hemen hemen sonunculuğa düştüm. Son sıradan yarış oldukça zor oldu.”

“Yarışın başında zorlandım ancak denemeye devam ettik ve bir kaç sıra kazandık.”

“5.lik felaket değil ancak tam olarak istediğimiz sonuç da değil.” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen “Starta Göre 5.lik Felaket Değil”” için 6 yanıt

  1. 14Sulonso [MP4-31H] avatarı
    14Sulonso [MP4-31H]

    Bana kalirsa Ferrari bu sezon bir yaris kazanma firsati buldugunda bu firsat Raikkonen’in olacak. Hem Vettel’den daha iyi basladi hem de uzun sure sonra rekabetci olmaya basladi.

  2. Bu sene daha istekli ilk galibiyetini alirsa devamı gelir vettelle dah Çok ondd olmaları lazım

  3. böyle sür yeter başka pilot olsa bana vurdular lastiğim çıktı tepemden araba geçti diye ağlar durur adamın karakterini ve sürüşünü seviyorum bu sezon rekabet devam eder umarız rosberginde başına işler gelmesi lazım puan farkı açılıyor

  4. Kimi çok iyi konumlandı, ancak Rosberg önüne gelince çarpmamak için fren yapmak zorundaydı, fren yapınca da lastikleri kitleyip dışa açıldı.Sonrasında yine çok içeri girmedi, fakat Vettel hatalı konumlama yaptı içeriyi bıraktı, bırakmaması gerekiyordu.Kvyat daldığı virajı, yanında arabalar varken o hızla o virajı dönemezdi, şanslıydı.Olan Kimi’ye oldu.Ancak hızı çok iyi bu sene.Bir türlü sorunsuz bir yarış geçiremedik.Rosberg çok temiz yarışlar çıkarıyor ancak illa ki oda sıkıntı yaşayacak.

    1. Ona bende dikkat ettim rosberge çarpmamak için frenleri kilitlemiş ve dışa açılmış bu sene daha iyi bir kimi var ama böyle giderse şanssızlıklar vs yine motivasyon kaybı yaşar gibime geliyor

  5. rai’nin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi nerde bi olay var rai mıknatıs gibi çekiyor gerilere düşmesine rağmen çok iyi bir yarış çıkardığını söylemek gerek işte görmek istediğimiz rai bu böyle devam şampiyon senden bu sezon 2 zafer bekliyoruzz !!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir