Brawn ve Schumacher, Kubica İddialarını Reddetti

yazar:

kategori:

Valensiya hafta sonunda sıralamaları 15. sırada tamamlayan Alman pilot mevcut durumla başa çıkabileceğini söyledi.

Schumacher, “Ben buraya kısa vadeli bir planla gelmedim. Yarıştan yarışa değerlendirme yapıyorum ve iyi sonuçlar almak zorundayım. Bizim üç yıllık bir programımız var.” diye konuştu.

Kendisine yöneltilen eleştirilerin onu üzdüğü mü yoksa daha kararlı olmasına mı yol açtığı sorulduğunda 41 yaşındaki Schumacher, “İkisi de değil. Neler döndüğünü biliyorum ve sadece gerçek olanları ve endişelenmem gerekenleri umursuyorum. İlk önce problemlerin üstesinden gelmeli sonra daha iyisini yapabileceğimize, hatta bu sezon yarış kazanabileceğimize inanmalıyız.” dedi.

Takım patronu Ross Brawn da Mercedes’in Kubica ile görüşmediğini belirtti.

“Onunla geçen sene Brawn GP için görüştüm ama o zamandan sonra görüşmedik. Herhangi bir farklı düşünce yok kafamızda, Michael’den memnunuz. Bizim için önemli olan sorun otomobili daha iyi hale getirmek.”


Yorumlar

  1. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Norbert amca bir şeyler demiyor mu birde ona kulak vermek lazım ….

  2. Kubica gelse sanki bu araçla harikalar yaratacak,önce elindeki aracı düzelt sonra pilotlarına suç at,Kubicada birde çene var ki Şumi gibi uysalda davranmaz takıma verir veriştirir,sanarsınki F1 i bu adam icad etti veya 10 kere dünya şampiyonu oldu epi dopu 1 yarış kazanmışlığı var adamın,Şumi nin kıymetini bilin belki Rosberge kalsa araç bu seviyede bile olmazdı bakınız geçen yıl…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir