Kvyat Vettel’i Trollüyor


Yorumlar

“Kvyat Vettel’i Trollüyor” için 10 yanıt

  1. Vettel yarışdan sonra kvyat a yükleniyordu ..
    halbuki suçlu tamamen kendisi..kvyat açığı gördü gaza bastı geçti..vettel fren yapacaktı yapmadı gitti takım arkadaşına çarptı..
    kvyat fazla cevap veremedi..this is racing demekle yetindi..Halbuk orada en güzel cevap takım arkadaşına çarpan sensin ben değil olurdu..

  2. Bence trolleyen FIA. 2 tane Wehrlein var tabloda.

    1. Zekeri sayin avatarı

      V12 bu kelimeyi [Troll} aciklarsaniz yorumunuzu anlamis oluruz.saygilar.

      1. Onur Gentas avatarı

        Ben hala anlamını bilmiyorum açıkçası. Sizin gibi bende hoşlanmıyorum bu tür kelimelerden ama hızla dilimize yerleşiyorlar ne yazık ki.

  3. Zekeri sayin avatarı

    Sevgili yoneyici kardesim.Troll nedir.Trolleme ne demektir.Neden bu kelimeyi guzel dilimize kazandirma geregi duyuyorsunuz.Sizi kiniyorum.

    1. Yine kınıyorsun 🙂 Yerine birşey deyin o zaman ? ama karşılasın ha.
      Internet dünyasında son yıllarda sık kullanılmaya başlanmış tabiri ne yaparsanız yapın uzakta tutamazsınız. Yapılması gerekenler yapılmıyorsa kullanır insanlar bunlara at gözlüğüyle bakmak da olmuyor hani. Haydi internet de türkçe değil güzel aziz dilimize bulaştırmayalım 🙂 yapın doğrusunu o zaman kullanmayarak mı kaçacağız. Ulusalağ dedim uydu mu? bence uymadı 🙂
      Daha önce de dedik buralarda diller böyle korunmaz kafa yanlış. Bak bunu da dünyada 5-7 milyon kadar kullanıcısı kalmış bir dili türkiyede sayılı insanın arasından olan biri söylüyor dilin ne olduğunun farkındalığı bilinsin diye.

      İlk yıllarında trollü, trollemeyi bende bilmiyordum LOTR sever biri olarak pek alaka kuramıyordum sonra okudum öğrendim korkmaz oldum. 🙂
      Bu tabir yerleşeli çok oluyor artık kimse değiştiremez. Dil farkındalığı lafta güya çok yüksek ülkeyi idare eden parti yada topluluğun diyelim resmi alt teşkilatı dahi dışarıda ve kendileri tarfından bu tabirle anılıyor. Bir Türk devletin başı, başları bunu mesuplarına yaygınlıktan kullanmaktan çekinmiyor. Adamlar troll ordularını bizim paramızla besliyor…..
      Velhasıl bu arkadaşların neyini kınıyorsunuz Allah aşkına. 🙂 Şimdi bunlar mı kabahatli oldu.

  4. Kvyat seneye eski takımına mı döner yada evine mi döner onu düşünsün

  5. Alonso.ElNano avatarı
    Alonso.ElNano

    Hahaha çok güzel olmuş 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir