Symonds “Williams Strateji Ekipmanları Açısından Rakiplerinin Gerisinde”

yazar:

kategori:

Pat Symonds, strateji ekipmanları açısından Williams’ın rakiplerinin gerisinde olduğunu söyledi.

Yeni lastik kurallarıyla birlikte yarış stratejileri artık daha önemli bir hal aldı. Symonds, takım olarak bu konuda yeniden yapılanma sürecinde olduklarını söyledi.

Symonds “Biz yeniden yapılanma sürecinde olan bir takımız ve stratejiyi ve her şeyi kontrol etmek için alışkın olduğum bazı araçlara burada sahip değilim.”

“2.5 senenin ardından bu size ilginç gelebilir ancak gerçek bu.”

“Bu tür şeyleri sıfırdan oluşturmak zaman alıyor ve ne yazık ki bazı hatalarımız oldu. Bu yüzden bu süreçte hala bazı eksikliklerimiz var.”

“Yarış öncesi sorun değil ancak diğer insanların kullandıkları canlı strateji cihazları hala burada yok.” dedi.

 

 

 


Yorumlar

“Symonds “Williams Strateji Ekipmanları Açısından Rakiplerinin Gerisinde”” için bir yanıt

  1. pite girmeden evvel sıradaki lastiği seçme konusunda ve yarışların açılış stintlerinden sonra öndeki/arkadaki pilota göre pite giriş turunu belirleme konusunda, yarışı canlı izlemenizi sağlayan bir tv ya da bilgisayar ve live timing’den takip için internet bağlantısına sahip olmak, sizin saçma sapan stratejilerinizi büyük bir parça çözecektir kanaatimce. kendimden biliyorum, oturduğum yerde bir sıradan taraftar olarak bu ekipmanla yaptığınız stratejilere deli oluyorsam eğer, siz büyük mühendisler oalrak daha iyi kullanabilrsiniz bunları.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir