Barrichello Artık Bunun Dönüm Noktası Olmasını Umuyor

yazar:

kategori:

Takım, Valensiya’da ileri yönde net bir adım attı ve her iki aracıyla sıralamanın son seansına kaldı. Bugünkü yarışta ise Barrichello ilk turda ve güvenlik aracı sürecindeki pitstoplarda yer kazandı ve sonuna kadar Kubica’ya direnerek 4. oldu.

Barrichello: “Bugün çok eğlenceliydi. Araç yarış boyunca iyi davrandı”

“Aracın gelişiminde doğru yönde ilerliyor gibi görünüyoruz. Umarım gelişmiş performansımız, sezonun geri kalanında da devam eder.”

Williams, iki aracıyla da puan alacak durumdaydı ama Nico Hulkenberg pitler sırasında Barrşchello’nun arkasında pitte zaman kaybetti. Alman pilot daha sonra egzoz sorunu nedeniyle de yarış dışı kaldı.

Hulkenberg: “Her şey yolunda gidiyordu ve bugün puan almak kesinlikle mümkündü. Güvenlik arcı öncesinde 10. sıradaydım. Benim için iyi bir zamanlama değildi. Çünkü yarım tur önce lastiğimde ölü nokta oluşmuştu ve pite girmek istemiştim. Ama artık çok geçti. Sırada beklemem de eklenince gerçekten çok yer kaybettim. Güvenlik aracı gidince Alonso’yu arkamda tutamadım ama ondan sonra aracımda bir şey alev alana kadar resmi geçit töreni şeklinde bir yarış oluyordu. Orada yarışım bitti işte”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir