BMW Galibiyet İçin Mücadeleye Hazır

yazar:

kategori:

BMW Sauber takımı beklediklerinden daha iyi olduğunu kabul etti ve yarınki yarışta galibiyet için mücadeleye hazır olduğunu söyledi.

Geçen senenin 3. hızlı takımı bu sene kış testlerine yeni aracındaki denge problemleri ile başlamış ve düşük performans sergilemişti. Ancak takım sıralamalarda elde ettiği dereceler ile öne artık daha yakın olduğunu kanıtladı.

BMW Motor Sporları Başkanı Mario Theissen "Podyum halinde mutlu olurum ancak kesinlikle geri durmayacağız. Eğer bir şans yakalarsak bunu değerlendireceğiz. "

"Yarış formunda oldukça iyi olduğumuzu düşünüyorum. Bazı uzun sürüşler gerçekleştirmiştik. Bu tamamen ilk bölümün uzunluğuna bağlı olacak ama bir fikrim yok. Sezon içerisinde bunu tahmin edebilirsiniz ancak yeni kurallar ile ilk yarışta değil." dedi.

Theissen bu sezon galibiyet hedeflediklerini söylemişti ve bu sözlerine gönderme yaparak "Çoktan iki gün geride kaldı…"

"Bunu göreceğiz. Açıkça beklediğimizden daha yakınız, enazından bugün, burada. Ne zaman olacağını bilmiyorum ancak bunu yapabileceğimize eminim." dedi.

Theissen ayrıca Kubica’nın hatasının pole pozisyonuna neden olduğunu söyledi.

Theissen "Kesinlikle. Hatası 0.2 sn’den fazlasına neden oldu. Ancak aracı o şekilde kontrolü mükemmeldi. Bu mümkündü." dedi.


Yorumlar

  1. BMW süperdi. BMW'de iş var. Hiç fena olmaz yarış kazanmaları. McLarenci olarak sevindim.

  2. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    bmw iyiyidi. kubica'da iş var 🙂

  3. hakan köşk avatarı

    ben bir renault çu olarak çok sevindim bmw nin ilk sıralarda olmasına inşallah yarın bir mekanik yadak elektronik bir sorun yaşamadan bitirirler yarışı inşallah mclerne hatdini bildirirler

  4. YAAAA ben herzman dedim alonsonun dediği gibi onlar hep dolu depo ile çıkıyolar piste.inşallah yaışı kazanır bmw den biri tabi bunu heidfeldin yapmasını isterim.çünkü 9 sezonu kazanamazsa hayal kırıklığı yaşar.hem sıralamada nick neden5 inci oldu çünkü deposu doluydu.kubica ise hamiltonu yavaşlatıp nick e yarışı kazandıracaklar.inşallah öyle olur go nick inşallah yarınki yarışı sen kazanırsın……

  5. BMW her şeye hazır gibi. Eğer yarın 18. tura kadar pite girmezlerse bu sezonun bela takımı hatta şampiyonluk adayı olduklarının imzasıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir