Alonso, Diferansiyel Sorunundan Yakındı

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Avustralya sıralamaların sırasında etkisiz görünmesini bir diferansiyel problemine bağladı.

İspanyol pilot, 12.sırayı almasına rağmen Timo Glock’un vites kutusu değiştirecek olması nedeniyle bir sıra önde, 11. olarak yarınki yarışa başlayacak.

Alonso, diferansiyeldeki sorun nedeniyle aracın hakimiyetinin aldatıcı olduğunu söyledi ama iki dünya şampiyonluğu bulunan İspanyol pilot, yarınki yarışta geri döneceğine inanıyor.

Alonso: "Beklendiği gibi dereceler çok yakın ve aracın bu sabahki performansından memnun olmama rağmen diferansiyeldeki sorun dengeyi bozdu ve sürüşü çok zor hale getirdi."

"Yarışta geri deönebileceğimizden eminim ve bunun olabilmesi için bu gece sıkı çalışacağız."

Alonso’nun takım arkadaşı Piquet ise, hayal kırıklığı yaşadığı sıralamalar sonucu 21.likle yetindi.


Yorumlar

  1. o arkadasın tek sozcugu bu:)) .Alonso gelecek sene için çalışmaya başlasın.Umarım beni şaşırtır tabi ama o durumda kendiside şasırır çünkü o bile süpriz beklemiyor:)

  2. GAMZE IŞIKLIOĞLU avatarı
    GAMZE IŞIKLIOĞLU

    hakan köşk bu şimdi neden saydın renault'cu arkadaşları ben pek anlayamadım :)düzelecek umarım ki düzelecek…

  3. hakan köşk avatarı

    yarın görüşürüz renaulçu arkadaşlara saygılar

  4. Ah Alonso, McLaren'i de yaktın kendini de. Ne oldu triplerin? 3 yarış sonra Renault'a bahane bulmaya başlama olur mu çünkü biz seni dünya şampiyonu 1 pilotu geçtin diye sevmiştik oysa ki sen sana güvenenlerin inancını kırdın. Al sana araba tepe tepe kullan nasıl olsa tepmesen bile birşey yapacağın yok. Çünkü araban draw!

  5. begüm kültür avatarı
    begüm kültür

    inşallah alonso nun dediği gibi olur ya adam yapacağını yapıyo ama takım da yapsa iyi olcak işte 2 senedir sadece bu arabayı geliştirmeye uğraşıyolar daha iyi olmasını beklerdim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir