Domenicali, Eleştirilen "Film Çekimi Testi" Konusunda Rahat

yazar:

kategori:

İtalyan ekibi, Fiorano’da promosyon çekimleri yapmış ancak aynı çekimlerde aracında yeni parçaları test etmesi nedeniyle eleştirilmişti.

Domenicali “Bir çok insanın konuşmayı sevdiğini düşünüyorum. Benim bir sorunum olursa cep telefonumu kullanırım ve kişisel olarak ararım. Benim stilim bu; bir şeyler söylemek için sizleri (basın) kullanmam.”

“Ancak film çekimi günleri oldukça açıktı. Eğer insanlar daha rahat olmak istiyorlarsa o zaman kuralları konuşmak için toplantı yapılabilir ve bundan % 100 sorun duymam.” dedi.

Domenicali, Ferrari’nin Fiorano çekimlerinde yanlış bir şey yapmadığını düşünüyor.

Domenicali “Çekim gününü; müşretilerimiz, bağlantılarımız ve ilgili kişiler için 100 km’yi mümkün olduğu kadar iyi kullanmak istedik.”

“Eğer çekim yapmak istiyorsanız biraz para ödemeniz gerekiyor ve biz de bunu yaptık. Ve eğer sorunu olan varsa beni arayabilirler ve açıklama yapabilirim.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Sonuçta araç oraya yeni hali ile çıkmış mı çıkmış.Piste mi, piste o zaman reklam hikaye.
    Pilotlar aracın nasıl olduğundan fikir sahibi olabilecek kişiler kimse kimseyi kandırmasın lütfen.

  2. efendimayin  avatarı

    Mclaren yapsa ortalık karışırdı. Bence apaçık bir test reklam bahane. Bu montozemolo nasıl başkan olmuş hayret zaten kim hakettiğini alıyorki?

  3. Ertan Akkaş avatarı

    Mercedes Benz bende hep düşünmüşümdür mesela Fernando 'kazara' güvenlik aracını geçip avantaj sağlasa Lewis'te 'kazara' güvenlik aracını bekleseydi, McLaren'in tutumu nasıl olurdu. Evet bazı tifosi arkadaşlarımın yorumlarına kızmakta haklısınız ama sizin yorumlarınıza da onların kızması haklı gibi. Paradoks nerede acaba?

  4. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Saol kimmppa

  5. Promosyon çekiminde benim bildiğim önden bir araç gider.Alonso maşallah pistte dönüyor dönme dolap gibi.Promosyonu çektiniz tabi üstüne bie 10 tur daha atalım dediniz test için 😀

  6. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Şu promosyon çekim olayını kazara McLaren veya bir başka takım yapsa Ferrari' nin tutumu nasıl olurdu acaba.

  7. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    horner efendinin içi rahat olsun zaten puan kaybımız oldu. sitede bir arkadaşın dediğine görede ilahi adalet yerini bulmuş zaten…

  8. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    şu olayın üzerinde duruyorlar ya hayret birşey… sanki alonso oraya çıkıp aracı zorlayıp limitte kullandıda gelişme olup olmadığını gözlemlediler.. adam zaten ikide bir yavaş sürdü, durakladı. neyin verilerini inceleyeceklerki ? bunu yapacaklarsa da zaten valencia'da cuma antrenmanlarındada yapılır. işe yarayıp yaramadığı anlaşılırdı.

  9. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    Domenicali şöyle buyurmuş: "Bir çok insanın konuşmayı sevdiğini düşünüyorum. Benim bir sorunum olursa cep telefonumu kullanırım ve kişisel olarak ararım. Benim stilim bu; bir şeyler söylemek için basını kullanmam."

    2 gündür basın yoluyla söylemediği laf kalmadı.herhalde telefonu bozulmuş o_O

  10. can bundy (spa 2000) harika bir yorum. Sana ödemeli olarak dönmediğine şarşırıdım ;)Şaka bir yana diğer takım patronlarının söylemlerine bakılırsa Ferrari centilmenlik anlaşmasını ihlal etmiş.Yapılacak toplantıda takımlar testler ile ilgili kuralları açıklığa kavuşturur.Kim bilir belki bu olay sayesinde sezon içi test yapılmasına onay verilir.Bekleyip göreceğiz 🙂

  11. Yavuz Balcı avatarı

    mesela şimdiki gibi

  12. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Arıyorum ama meşgule atıyor beni, biliyor tabii soracaklarımı onun için açamıyor telefonu. 🙂

  13. Yavuz Balcı avatarı

    siteyi açtığım anda farklı arkadaşların kullanıcısı olarak görünüyorum. mesela umutbg ve alonso_ kullanıcıları bende göründü. ve direk giriş yapılmış şekilde.istediğim anda onlar adına yorum yazacak durumda buldum kendimi. soruna bir çözüm bulmanızı rica edeceğim. kimse zan altında kalmasın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir