Kvyat “Red Bull İçin Her Şey Mümkün”

yazar:

kategori:

Daniil Kvyat, Red Bull’un gelecek yarışlarda gelecek güncellemelerle sezonun ilerleyen bölümlerinde Ferrari ve Mercedes’le mücadele edebileceğinden emin olduklarını söyledi.

Kendi evindeki yarış öncesinde Kvyat, kış döneminde şasi ve motor alanındaki güncellemelerin beklediklerinden daha iyi sonuç verdiğini söyledi. Kanada GP’de Renault motorunda yapılacak kapsamlı güncelleme, Red Bull’un daha da umutlanmasını sağlıyor.

Monaco gibi pistlerde galibiyet mücadelesi verip veremeyeceklerinin sorulması üzerine Kvyat “Tahmin etmek istemiyorum ancak şasimiz oldukça güçlü ve iyi görünüyor.”

“Ve kim bilir? Her şey mümkün. Geçen sene yaşadığımız bazı sorunlara rağmen Monaco’da çok rekabetçi göründük ancak bu sene daha da rekabetçi olabiliriz.”

“Neler olacak bilmiyoruz ancak bazı iyi fırsatlar gelecek.”

“Çok fazla gelişim gösterdiğimiz büyük bir alan yok. Her şey biraz daha toplu oldu. Motor artık daha dayanıklı ve sürüş yapmamızı sağlıyor.”

“Güç açısından ileri adım oldu ancak açıkçası öndekilerle farkı kapatmak için böyle bir adım daha umuyoruz. Böylece Ferrari ve Mercedes’le farkı kapatabiliriz.”

“Geçen sene şasiyi nasıl kullanacağımızı öğrendik ve bu sene her şeyden maksimumu almaya çalışıyoruz. Fena durumda değiliz.”  dedi.


Yorumlar

“Kvyat “Red Bull İçin Her Şey Mümkün”” için bir yanıt

  1. Demedi demeyin bu adamlar kanadadan sonra mercoyla ferrariye el sallayabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir