Alonso: “Şampiyonluk İçin Doğru Yerdeyim”

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, şampiyonluk için doğru yerde olduğundan emin.

2014’ün sonunda Ferrari’den ayrılarak McLaren’e geçen Alonso, çıktığı 20 yarışta 1 kez 5. olabildi.

İspanyol pilot bu kötü duruma rağmen şampiyonluk için doğru yolda olduğundan emin.

“2014 yılında onlarla (Ferrari) podyum için mücadele edemezdim. Beş yıl içinde sık sık şampiyonluk mücadelesini son yarışa götürdük. Ama takımda herhangi bir gelişme göremiyordum”

“Ferrari iyi ve büyük bir takım. Ama şampiyonluk adayları arasında değillerdi”

“Vettel iyi bir yerde. Genç, motive ve en yakın araçta.”

“Yeni Formula 1’in trendinde artık sadece Mercedes, Ferrari, Renault ve Honda şampiyon olabilir. Müşteri takımlarının kazanma şansı yok.”

“Motorun böylesine önemli olduğu bir sporda sadece fabrika takıma kazanabilir. Eğer Renault ve McLaren Honda yeteri kadar gelişirse, özel takımlar (müşteri ekipleri) oyun dışında olduğundan kazanma şansı yakalayabilir”


Yorumlar

“Alonso: “Şampiyonluk İçin Doğru Yerdeyim”” için 18 yanıt

  1. Avuntunun vuruntusu 🙂 En berbat hali olan renonun 2. döneminde de böyle avutuyordu kendini napsın adamcağız var mı başka yapabileceği birşey.
    Sonucu yine farklı olmaz beceriksizlerin arasında tarih tekerrürden ibarettir 🙂 sabredecem derse bir daha büyük bir yere gidebilir mi meçhul tabi. Mclarenli honda dan bir halt olmaz tarihin en aciz halini üretenler hayal dünyasında toparlanır ancak hele ki böyle mekanik dönemde 🙂 ısrar ederlerse biri batar diğeri kaçar o olur anca. Neymiş 2017 miş sonra 2019 öyle sürer gider 🙂 Gençlere hep diyoruz hayal dünyasında yaşamayla olmuyor kafa havadaysa ayaklar yere basacak.. olur belkilerle olmuyor dünya umudun avuntusunun vuruntusunu dinleyeceğine bakışını olmadı hayatını değiştirecen yine olmadı diyarını değiştirecen 🙂 Ders bunlar hep hondalar hayalci ron amcalar felan 🙂
    Neyse aynı röportaj gününün basma devamı olunca aynı polyannayı görmek doğaldır takılmamak lazım.
    Yav o kadar videolu makine haberi var yine pilot haberi yine… arkadaş hep bunların altında takılıyonuz boş boş gidin makine izleyin yahu biraz 🙂 kurtulun şu tranzon fener taraftarlığından 😛

  2. Şampiyon olacağım dememiş,şampiyon olmak için doğru yerdeyim demiş. Müşteri takımlarının şampiyon olmasının şu şartlarda imkansız olduğunu,şampiyonluğa giden yolun fabrika takımlarının kapısından geçtiğini belirtip durum değerlendirmesi yapmış.

  3. Mustafa Sar avatarı

    50 yaşında 3. şampiyonluğunu yakalarsın. Fancio’nun 55 yaşında şampiyon olduğu hatırlanırsa bu çok da uçuk bir düşünce olmaz…

  4. Bu adamda çok konuşmaya başladı demek ki bi daha şampiyon olamayacak

  5. Alonso gündemde kalmayı biliyor pistte olmasada verdiği demeçlerle kendiside takımıda hep gündemde..
    reklamın iyisi kötüsü olmaz..

    1. kardeşim bu RÖPORTAJ… adamlar gidip buluyo Alonso’yu… ona soru soruyorlar o da cevaplıyor ve bu da yayınlıyor.. RÖPORTAJ BAK RÖPORTAJ… unutup duruyorsunuz şunu, şu tarz yorumlarınızdan gına geldi

      1. Pekii vettel ricciardo Hatta alonsonun takim arkadaşı buttonu niye bulmuyor bu adamlar.?
        Sen röportaja meyilli olursan yada medyatik olmaya çok kolay bulurlar..

        1. Saydigin pilotlardan daha buyuk, daha populer, daha cok ilgi goren bir pilot oldugu icin olabilir mi?

          1. OffTheRecord avatarı

            ben öyle olduğunu düşünmüyorum. mesela şu an raikkonen dünyada en popüler f1 pilotu en çok sevileni o konuşsa mesela daha ilgi çeker. vettelde ferrariye geçtikten sonra popüleritesi iyice arttı alonsodan daha öndedir şu aralar muhtemelen.

            bence bu kişilerin kendi yaşantısıyla alakalı. vettel raikkonen button daha fazla geri planda yaşamlarını süren kişiler. pek röportaj olaylarına girmiyorlar. vettelin kaç çocuğu var adam onu bile açıklamak istemiyor. 2. çocuğu olduğunu takım patronundan öğreniyor insanlar vs vs. ama alonso hamilton seviyor böyle şeyleri, medyaya konuşma, medyada görünme falan. o yüzden medyada genelde onlara gidip röportaj yapıyor yada haber.

            vettelin raikkonenin haberleri konuşmaları %90 yarış hafta sonlarında çıkıyor dikkat edin yada maranello ya giderlerse çıkıyor. özel birşey olmadığı sürece.(ADMİNLER DAHA İYİ BİLİR MALUM ONLAR ÇEVİRİYORLAR HABERLERİ)

            dediğim gibi yaşam tarzları ve olaylara bakış açısından kaynaklanıyor.

          2. Hani derler ya “Ağır olda molla desinler”
            Artık alonsonun bunu uygulaması lazım..
            Şimdi ben herkesi yenerim diyor.
            Yarın dahada gerilerde kalınca ben eskiden herkesi yenerdim diyecek.
            Artık ağır abilik yakışır alonsoya yapabiliyorsan yap yapamıyorsan köşene çekil yolu işgal etme.
            Efsane bile tekrar geldi f1 e baktı olmuyor çekilmesini bildi.
            Ayrıca ilgi çekmek popüler olmak ve büyüklük sürekli televizyona çıkmak ise Hamilton alasını yapıyor hem f1 pistinde hem medyada.

            1. Efsane tekrar geldiğinde altında yarışacak araç mı vardı? Eline fırsat geldi de değerlendirmedi mi? 2012 Monaco’da pole’ü almasını nasıl bildi? 5 sıra cezası olmasaydı yarışı da kazanaaktı eminim. Ya da Valencia’da podyuma nasıl çıktı? Maldonado reisin de Hamilton’ı biçmesinin payı var ama o an şans onun içindi.

              1. Demekki herkes efsane olamıyormuş.
                Altındaki araç iyi değilse iyi olması için odaklanacaksın medyada boy göstermek için değil..

              2. Ayrıca birşeyler kanıtlamak istiyorsa eline tek yarış fırsatı geçen Stoffel Vandoorne gibi neyi var neyi yok ortaya koysun puan alsın ben alonsoya düşman değilim. potansiyelli bir araçla neler yapacağını biliyorum ama önemli olan potansiyeliolmayan araçla yapsın bunları.

  6. Ron Dennis takımın başında olduğu sürece şampiyon olamaz. Arası eccleston’la kötü olup işi yolunda giden kim var 🙂

  7. Alonso eğer kendini avutmuyorsa 2017 için bir söz alınmış olabilir. Çünkü ısrarla bundan bahsediyor. Bu yıl Mercedes dominasyonunun son yılı. 2017’de umarım orada oluruz.

    1. Tek umudumuz 2017 🙂

  8. saidertuğrul avatarı
    saidertuğrul

    Alonso: “Şampiyonluk İçin Doğru Yerdeyim” fazla iddia’lı söz olmuş. Umarın dileğin yerine gelir…

  9. saidertuğrul avatarı
    saidertuğrul

    Alonso: “Şampiyonluk İçin Doğru Yerdeyim” Fazla İddia’lı bir söz olmuş. Umarım Şampiyon olursun…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir