Red Bull, Britanya İçin Temkinli

yazar:

kategori:

RB6’nın, Silverstone’deki yüksek hızlı virajlarında öne çıkması beklenmesine rağmen rakiplerinin çoğunun yaptığı güncellemeler, neler olabileceğini tahmin etmekte işleri zorlaştırıyor.

Şampiyonluktaki en büyük rakipleri McLaren’in, Britanya GP’yi her iki takım için de büyük bir yarış olarak görmesi ile Red Bull patronu Christian Horner, hiçbir şeyin garanti olmadığını söylüyor.

Horner: “Ferrari ve McLaren’i küçümsemiyoruz, hatta Mercedes’i de; geri döneceklerine eminim. Bu şampiyonada daha uzun bir yol var. Yarılamadık bile”

Horner, McLaren’in egemen olmasının beklendiği Valensiya caddelerinde Vettel’in rahat bir birincilik almasının ardından ümitlerinin arttığını belirtiyor.

Horner: “Nasıl olacağını bekleyip görelim. Teorik olarak Valensiya McLaren’in bölgesiydi ama biz çok iyi performans gösterdik. Silverstone ise her iki pilotun da keyif aldığı bir yer ve umarız bundan sonraki bir kaç yarış da bizim lehimize olacak.”

“Ama bunu yapmayı dört gözle bekliyoruz. Aracımıza uygun bir pist. Geçen sene orada harika bir yarış çıkarmıştık. Bu sene o kadar üstte yer almak zor olacak ama tartışmasız güçlü olmayacağımız bir pistte alınan bu yarış galibiyetinden birçok memnuniyet çıkardık”


Yorumlar

  1. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    RedBull favori ama favori olduğu yarışlarda genel olarak hata yapıp kazanamıyor.Mclaren yeni güncellemeleriyle RedBull'un hatasından faydalanabilir.Ferrari favori değil ama son güncellemeleri bu pistte işe yararsa kazanabilirler neden olmasın

  2. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Arkadaşlar Mc laren çok güçlü olucak o bir aşikar ama Ferrari biliyorsunuz gercek gucunu gosteremedi valenciada hakkını yememek lazım o kadar guncelleme yapıldı Mclaren Guncelleme yapmadan rekabetci konumda ama Ferrari Çok Değişik bir boyut kazandı ama bunu pistte yansıtamadı mesela alonso 9 culuga dustugu zaman yukarlara tırmanmasını kolay olacagini dusunuyordum ama bu olmadu Lewis kadar hızlı değildi Eğer ferrari mclareni durduramassa sampiyona rahat kazanır ama bunun icinde button da olabilir ferrari alonso ya istedigi rekabetci aracı vermediği surece mc lareni durdurmak çok zor görünüyor umarım ferrari adına süper bir yarış izleriz isterim ki red bull artık puan alamasın mc laren le arayı kapatalım belkide Mclaren çok güçlü olucak taminen Çok güclü olucaklar bu yıl onların yılı gibi.

  3. Yusuf  Hitay avatarı

    silverstone yeni düzenlemelerle birlikte uzun bir düzlük eklenmiştir, bilginize

  4. Oturup önünüze bütün pistleri koyun ve rbr nin kesin favori olduğu pistlerden biridir silverstone.uzun düzlükler yok hızlı virajlar bol.tam rbrnin tasarım felsefesine göre.bence zorlanmadan alırlar.tek zorluk ingiliz taraftarlar olsa gerek.allahtan onların da vuvuzelaları yok

  5. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    bu pistte RBR leri geçmek! belki rüyamızda olur :))

  6. redbull un da yeni güncellemeler ve daha oturmuş bir f-kanal ile geleceği düşünülürse, hata yapmadıkları sürece redbullu favori görüyorum.

    mclaren in çok agresif bir strateji izlemesi gerekli.

  7. Yusuf  Hitay avatarı

    mclaren'in yeni paket işe yaramazsa redbull güle oynaya duble yapar, yenilenen son sektörde mclaren önde olur muhtemelen ama ilk iki sektör çok çok önemli.

  8. İlk sektör diyorum Copes Maggotts,Backetts,Chapel diyorum Stowe diyorum Red Bull kanatlandırır diyorum.McLarenin güncellemeler işe yaramazsa alır giderler Ferrarinin güncellemeleri pek bir şey sağlamaz gibi hızlı yön değişimlerinin olduğu son sektörde kısa bir son sektör hemde 0.3 sn yiyorlarsa Red Bulldan İngiltereye bir güncelleme daha getirmezlerse çok zor işleri

  9. ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф  avatarı
    ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф

    Ne kadar kaliteli bir patron olduğu ortada.Bir martin'e bakın birde Horner'a.Gerçekten bu yaşta bu başarılar ve sempatiklik.Gerçekten takdir ediyorum.Diğer pilotuda Raikkonen olsaydı Webber'dan dolayı bu kadar temkinli olmak zoruda kalmazdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir