Villadelprat, Alonso'ya Sakin Olmasını Önerdi

yazar:

kategori:

Gelecek sene Epsilon’u Formula 1’e sokmaya çalışan Villadelprat, Alonso’nun FIA’nın Lewis Hamilton’a verdiği cezayla ilgili yarışın manipüle edildiği açıklamalarının çok ağır olduğunu söyledi.

Villadelprat “Alonso kızgındı ve henüz yeni aracından inmişti. Kızgınlıklarını anlayabilirim çünkü Ferrari, bu yarışın şampiyona için dönüm noktası olmasını umuyordu.”

“Ben de hakemlerin hatalı olduklarına inanıyorum. Ancak Lewis Hamilton’un daha sert bir ceza hakettiğini söyleyemem çünkü her şey kurallara göre oldu.”

“Belki verilen ceza daha erken olabilirdi, hakemlerin karar vermesi 14 tur sürdü. Çok beklediler çünkü olayı ayrıntılı incelediklerini düşünüyorum.”

“Her ne olursa olsun, Fernando söyledikleri konusunda dikkatli olmalı çünkü bu tür hareketlerin faydası olmaz ve cezaya neden olabilir.”

“Bu tür durumlarda sakin olup dili tutmanın kolay olmadığını biliyorum ancak Alonso kendi işine odaklanmak, aracını pol pozisyonuna oturtmak ve Ferrari’yi Red Bull ve Mclaren’den ayıran farkı kapatmak zorunda.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Ben sene başından beri bu kadar kısa zamanda Fernando'dan iki haksız, hatalı, bedbahtça bir nevi kifayetsiz iki söz duydum. Biri bu manipüle idi diğeri de beyenmiyorsanız izlemeyin ifadeleriydi.
    Birini haksızlığa, kızgınlığına verdim ama diğerini unutmam mümkün değil.
    Temennim konuştuklarına bundan sonra çok daha fazla dikkat eder.

  2. ama burda da görüldüğü gibi yavaş araçların neye yol açtığı ve başka sürürüceride zor durumda bıraktığı niye konuşulmuyor…….

  3. bekir pehlivanlar avatarı
    bekir pehlivanlar

    "Bu tür durumlarda sakin olup dili tutmanın kolay olmadığını biliyorum ancak Alonso kendi işine, aracını pol pozisyonuna oturtmak ve Ferrari'yi Red Bull ve Mclaren'den ayıran farkı kapatmak zorunda." dedi.

    gerizekalı! bunu yapması gereken alonso değil ferrari.
    ayrıca sen kimsin ya bu açıklamayı yapıyorsun!

  4. MagicAlonso avatarı

    doğru söylüyorsun abdullah çelik.Burdakiler olsa tozu dumana katarlar

  5. doğru söylemiş adamcağız. alonsonun iyiliği için…keskin sirke küpüne zarar. bu hırsla alonso çok hatalara yapabilir. ne demiş büyük bir zat…hırs sebebi hasarettir.

  6. magicalonso, buradakileri karıştırmayalım bence. yeri geliyor onların yapmayacağı şşeyler oluyor, onlaırn yerinde olurlarsa ne olur ozaman tahmin edemiyorum

  7. :)yarış bittiğinden beri ilkdefa (oda kızgınlıktan)gülüyorum,ya ben alonsoya verdim veriştirdim bağırıp çağırmadığı hatta kaskını çıkarıp bir fia görevlisinin kafasında patlatmadığı için,adam kalkmış alonsoya sakin olmasını söylüyor.

  8. sağduyulu insaşn yaklaşımı farklı oluyor,tebrikler Joan Villadelprat

  9. MagicAlonso avatarı

    Alonso elbette bunları kızgınlıkla söylemiştir ve burdaki birçok insan da eminim o pozisyonda olsaydı benzer veya daha ağır açıklamalar yapardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir