Red Bull: "İngiltere'de Büyük Bir Yenilik Yok"

yazar:

kategori:

Rakibi McLaren, Silverstone’deki yarış için büyük bir yenilik pakedi planlıyor ve bu şekilde Red Bull’a daha da yakınlaşmayı amaçlıyor.

Newey, takımının RB6 için sadece bir kaç ufak değişiklik düşündüğünü belirtti.

Newey: “Silverstone’de araçta büyük bir değişimimiz olmayacak, temelde ön ve arka kanatta küçük evrimler olacak.”

“Valensiya’da bazı düzenlemeler yapmıştık; yeni bir difüzör ve iyi çalışan güncellenmiş F-kanal. Takım inanılmaz derecede sıkı çalıştı ve Sebastian harika bir yarış çıkardı.”

“Güvenlik aracı pite döndükten sonra yarışın yeniden başladığında frenini kilitleyip ön sol lastiğinde ölü nokta oluşturmasının ardından yarış boyunca aracını gerçekten iyi idare etti. O büyük kazanın ardından Mark’ın iyi olduğunu bilmek de muazzam bir rahatlamaydı”

Newey ayrıca Silverstone’nin yeni halini görmek için sabırsızlanıyor.

Newey: “Yeni bölümü ilk kez görmek için sabırsızlanıyoruz. Diğer bütün takımlar gibi bize harita geldi, bunu simule ettik ama (pistte) çalışmalar başlayana kadar tümsek ve tutunma değişimi gibi ayrıntıları değerlendiremeyeceğiz”

“İyi görünüyor ve bir hafta önce Silverstone’de MotoGP ayağındaki tecrübemden, sürücüler oraya bayılmıştı.


Yorumlar

  1. O yeni bölüm adım gibi eminim ki McLaren'e uyacak şekilde tasarlanmıştır.Kendi evleri nede olsa…

  2. Şaşırdım doğrusu. İlginç ki bunlar harita üzerinden mi simülasyonu güncelliyorlar. O bölümü tam kavramak için illa oraya gitmek mi gerekli. Böyle bir engel mi var acaba. Oraya birini gönderip ayrıntılı resimlenebilir, eğim haritaları çıkarılabilirdi. İlginç geldi bana.

  3. takım sadece araca yeteri kadar benzin koyup piste yollasın. pilotlar sadece test tadında kendilerini yarışa versinler. yine de, red bull bu halde bile duble yapacaktır bence. yapamamaları için kendi kendilerine bir kastlarının olması gerekli. s.stone RB6 için sipariş edilmiş bir pist gibi..

  4. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Bu pistin onlara uymasına güvenip güncelleme yapmazlarsa şampiyonluk hayal olur.Bu hafta RedBull Mark sayesinde de puanlar kazanabilseydi daha rahat olurdu.Şimdi favori oldukları pistte şampiyonluk için kazanmak zorundalar.Gerçi RedBull favori olduğu pistlerde yarışın bi kısmını domine edip hatalar yüzünden puanlardan oluyorlar.

  5. ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф  avatarı
    ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф

    kirve sen benim nezdimde nesin gelde suratını dağıtayım takımınınde içine edeyim.lan makyayenci admin.lewis si sikeyim lan geberteyim sikmekten.alonso cu olcaksınız lan! siktirmeyin bana maklaren midir ne karın ağrısıır.lan can budy seni sikiom hala lewis die inlion
    bırakacak siktirtme macklaeri.zehir olsun o pist ülkenizdeki yarışınız amın mclareni.gidecen martine bir cakacan arkdan geber lan alonso nun boku icin bu iki ibnen mi onların orospusuyla bunak babasımı önemli bizmi lan diyip dingiliz bayrağını yakacan hepsi alonso cu olup özür dileyecek.

  6. airmclaren Kimi avatarı
    airmclaren Kimi

    arkadaşlar ferrari ve mercedes i birkenara atmayın,asıl onların güncellemeleri silverstone belli olcak ama en önemli güncelleme bizde olacak bakalım rb6 ile mücadele edebilecekmiyiz..

  7. bunlar için en iyi güncelleme yenilik iki cadde pistinden sonra silverstone gibi bir piste gitmeleri.redbulların bu tip pistlerde daha iyi olduğu aşikar.

  8. ahmet güçlüöver avatarı
    ahmet güçlüöver

    Redbull Silverstone için çok az güncelleme getirecekmiş. Getirmese de olur çünkü o pist tam RB6'ya göre bir pist. Nasıl Kanada ve Valencia pistleri Mclaren'e uyuyor ve Kanada'daki araca yeni bişey eklemeden Valencia'da yarışıp liderlik için savaşabiliyorsa Redbull da bu pistte iyi bir iş çıkartacaktır. Mühim olan diğer takımların yapacağı gelişimler. Eğer Mclaren burada başarı sağlayamazsa bundan sonra Redbull'u yakalamak çok daha zorlaşacaktır. Ferrari ve Mercedes de buraya bişeyler getirecekler ama onlar zaten asıl güncellemelerini Valencia'da yaptılar. O yüzden Silverstone'da onlardan çok şey bellemiyorum doğrusu.

  9. iyi iyi bikaç yarış daha güncellemesiz gelseniz çok güzel olacak.

  10. Fia bu takıma yenilik yapmaması için bir yaptırım uygularmı aceba ,hiç belli olmaz fenada olmaz hani çok uğraştırıyorlar bizi 🙂 Mclaren rakiplerini sadece pistte değil Fia nezdindede yenmelidir ki şu anda her şey çok güzel çalısıyor. 🙂

  11. MagicAlonso avatarı

    valencia da aslında Ferrari yeterince hızlandı fakat redbull beklenenin aksine hatırı sayılır bir gelişim gösterdi Yeni bir difüzör de getirmişler.Zaten favori olan mclarenin geri kalmasının keza ferrarinin de yine onlar kadar hızlı olamamasının nedeni buymuş.Umarım ferrari yeni paket üzerindeki gelişimlerine devam eder ve böylece gittikçe yaklaşır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir