FIA, Ferrari'ye Cezanın Olmadığını Doğruladı

yazar:

kategori:

Ferrari ve Fernando Alonso, Valencia’da Mark Webber’in kazasının ardından ortaya çıkan karışıklıklar nedeniyle oldukça fazla şikayette bulunmuştu ve dün çıkan bazı haberlerde FIA’nın Ferrari ile Alonso’ya bir yaptırımının olabileceği iddia edilmişti.

Ancak Daily Mail’e konuşan FIA sözcüsü “Herhangi bir ceza olmayacak.” dedi.

Telegraph gazetesinin yazarı Simon Briggs ise FIA’nın Ferrari’nin kendisini zaten aptalca göstermesi nedeniyle bir ceza vermemiş olabileceğini söyledi.


Yorumlar

  1. Yavuz Balcı avatarı

    Fia, bence doğru karar vermiş. ortamı daha fazla germenin ve bu olayıda gündemde tutmanın mantığı yok. yapacağı tek iş SC kurallarını netleştirmek.

  2. can acıtmak ? fazlası da olabilir. kafamda planlar bile yapmıştım ben, birşey olmasa 3. bitirsek silverstoneda da bi ihtimal 1. veya 2. olsak lider olabiliriz diye. sonra da belki duble yapardık güncellemeler sayesinde. iki şeyi görmek canımı acıttı, güncellemeler halen yetmiyor, bu gidişle kazanamayacağız.

  3. Bazı olaylar vardır insanı rahatsız eder
    bazı olaylar insanı yorar
    bazıları insanın canını acıtır
    bu son yarış resmen canımı acıttı
    üstünede hepsi değil,ama başta spa 2000 olmak üzere bazı arkadaşların yorumları vardı,bu kadar olur,neyse fazla uzatmıyım dedim bir daha f1 haberlerini okumicam,tabi kendimi tutamadın,bu sefer dedim yorumları okumicam,çönkü nereye baksam adam işi göcü bırakmış yorum yazmış,neyse yeni haberin yani bu haberin alt yorumlarına baktım biraz daha makul,hemen dileğimi yazdım allahtan kirve 12 rakip olsada çok takdir ettiğim bir yorumcu makul cevapla biraz sinirlerimiz yatıştı,ama burda da rahat olmaz bize,yarın sabah kalkar kalmaz burayada dadanacaktır.

  4. keşke haberin son satırları da altına yapılan yorumlar kadar kaliteli olsaydı. bunu mclaren taraftarı olsam bile söylerdim.

  5. dostum olmaz hasmım yaşamaz dıyeyım bende lafın gelişi o halde :)) sigara tiryakileri bilirler,bazı dönemlerde sigara bırakılır,bıraktım denır daha doğrusu ama aslında o bırakmak değildir ara vermektir,bende ara verdim bir süre ama şimdi yine burdayım,sağol teşekkürler samimi sözlerin için…

  6. Kirve samimi olarak söylüyorum,insanın düşmanı olacaksa sizin gibi akıllısından olsun,(düşman kelimesi lafın gelişiydi) spa 2000 diye bir arkadaş var,ya bir insan bu kadarmı tahrikkar yazı yazar,demem o ki size ulaşabileceğim telefon olsaydı aradım niye ortamı boş bıraktın diye,kendi adıma tekrar yazmana çok sevindim.

  7. ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф  avatarı
    ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф

    al işte centilmen ingiliz basını ve destekledikleri takım.

  8. ben benim arabanın benzin lambası yandımı aha yıne alaaddinin sihirli lambası yandı derim djarum,sen istemiyorsan silverstone antremanlarına kadar kendı adıma yorum yazmam,sevdiğim bir arkadaşımsın 🙂

  9. Aladinin sihirli lambasından cin çıkıp bana ne dilersen dile deseydi herhalde en büyük dileğim,normalde çok saygı duyduğum mclaren taraftarının bir dahaki yarışa kadar yorum yapmamalırını dilerdim.

  10. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Çok ağır bir eleştiri olmuş sanki ferrari suçlu olayda bunlara iyilik yaranmaz kural dışı hareket ediceksin en iyisi.

  11. aptalca göstermek ? ahahahha hiç gülesim yoktu. ispanyol basını nerde, italyan basını nerde acaba.

  12. Simon Briggs
    çok ağır bir yorum yapmış.

  13. quva'ya katılıyorum.

    bunun yanında, "yarışı manipüle etmek, yarışın kaderiyle oynaka" suçlamaları, bu işlerin sorumlularının hatayla ya da bilmeden hata yapmadıklarını, hareket tarzlarında bir art niyet olduğunu açıkça iddia eden bir suçlama şeklidir. FIA, bu kadar ağır ithamlara muhatap olurken sesini çıkaramayıp olayı kapatmışsa, yaptıkları yanlışlığın nelere mal olduğunu, ferrari ve alonso'nun haklı olduğunu kabul etmiş demektir. bu sessiz kalış, zaten olmayan otoritelerini iyice zayıflatmış, zaten inanılmayan tutarlı davranışlardan ne kadar uzak olduklarını bir kez daha göstermiştir.

  14. Bu hafta silverstone öncesi ingiliz gazete va köşe yazarlarına dikkat etmek lazım.Özellikle köşe yazarlarının yorumları bizim siteye yapılan yorumlarla aynı olacaktır.Mesela son satır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir