Hamilton Kariyerini Rossi Gibi Tamamlamak İstiyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Formula 1 kariyerini MotoGP’nin efsanesi Valentino Rossi gibi performansında düşüş olmadan zirvede tamamlamak istediğini söyledi.

MotoGP’nin yarışan en deneyimli ve en yaşlı sürücüsü olan Rossi, performansında ciddi bir düşüş olmadığını geçen hafta sonu Jerez’de kazanmasıyla bir kere daha kanıtladı.

Hamilton “Valentino şu anda en yaşlı sürücülerden birisi ancak hala zirvede olma yeteneklerine sahip.”

“Onun hala bunu yapacak yetenekleri var bu yüzden ben de kariyerimin sonlarında benzer durumda olmak istiyorum.” dedi.

2020 başlarında emekliliği düşünmeye başlayacağını belirten Hamilton “Emekliliği düşünüyorum. Bunu düşündüğümde 3 senelik anlaşmam oldu. Bu anlaşmadan sonra 3 ya da 4 senelik bir anlaşma daha istiyorum.”

 

 

“Bizler hep daha fazlasını istiyoruz. Bir kere şampiyon olduktan sonra kendinizi yine sağlıklı ve fit hissedersiniz. Bunun yanında gelecek senenin de aynı olacağını düşünürsünüz.”

“Bu yüzden bırakmak ve diğerine bu şansı tanımak istemezsiniz. Kalıp tekrar kazanmak istersiniz. Bu yüzden emeklilik kararı zor bir şey ve şu anda, 5 yaşımdan beri aşık olduğum bu spordan hemen ayrılma gücüne ve olgunluğuna sahip olduğumu düşünmüyorum. Bunu zaman gösterecek.” dedi.

Hamilton son olarak F1’den ayrılma kararı aldığında başka bir rolde F1’de devam etmeyeceğini söyledi.

 


Yorumlar

“Hamilton Kariyerini Rossi Gibi Tamamlamak İstiyor” için 2 yanıt

  1. Hamilton Kariyerini Rossi Gibi Tamamlamak İstiyor

    Dikkat et Vettel, tekmeler geliyor 😀

  2. J.P.Montoya avatarı

    Güzel bir hedef belirlemiş kendine. Eğer böyle bir şeyi başarabilirse sadece kendisi için değil f1 organizasyonu için de eşi benzeri bulunmaz bir reklam olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir