Red Bull Patronu, Şampiyonluktan Emin

yazar:

kategori:

Avusturyalı milyarder, şampiyonluk konusunda emin olsa da, takımının en güçlü araca rağmen bu sezon kaçırdığı puanlardan memnun olmadığını kabul etti.

Red Bull RB6, geride kalan 9 yarışın büyük çoğunluğunda en hızlı araç olduğunu bir çok kez kanıtladı.

Mateschitz “Pilotlardan ve araçtan memnunum. Memnun olmadığım ise sonuçlar, çünkü kağıt üstünde lider olmamız gerekiyordu.”

“Artık kaybettiklerimizi kazanmamız lazım.” dedi.

Red Bull’un şampiyon olup olamayacağının sorulması üzerine Mateschitz “Tabii ki, çünkü bunun dışında her şey saçma olur.”

“Eğer bizim potansiyelimizde birileri şampiyon olmayı umamazsa o zaman kim umabilir?” dedi.

 

 

 


Yorumlar

  1. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    araçları çok hızlı pilotları bir o kadar acemi ve çalak öyleki aslan payını bile düzgün paylaşamayıp diğer yırtıcılara kaptıran cinsten..

    poldeki aracı finişe götürmek kolay sizi şöyle 12-15 arası bir konumda start aldıralım bakalım kaçıncı olacaksınız veya nerede bitireceksiniz.kaza ve hata istatistikleri fazla ve sabıkalı iki pilot bence bu kadar oluyor işte şampiyonanın en güçlü 2 adayından biri diyebilirim eğer ellerine ve yüzlerine bulaştırmazlarsa İstanbul park gibi.

  2. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Şampiyon olmak için çok basit bir hileye başvurabilirdi ama akıl edemedi red bul.

    Bariz şekilde avantaj sağlayan egzoz sistemlerini rakiplerine kaptırmamaları lazımdı. bunun içinde eski egzoz çıkışlarını kullanmamalarına rağmen karoserde bırakmaları lazımdı.

    Böylelikle kimse kaybolan egzoz çıkışları nereye gitti acaba deyip rb6'yı yakın markaja almazdı.

    Hem yeni konseptte kendinden kamuflajlı bir noktada bulunmaktaydı. Anlamamız ve takımımıza adapte etmemiz daha fazla zaman alabilirdi. bu arada şampiyona da biterdi.

  3. tabiri caizse aptal hatalar yapmazlarsa kazanırlar şampiyonluğu.. ve bu sene kazanırlarsa gerisi gelir. yeni bir williams doğabilir. garaj takımlarının kralı olacaklar böyle giderse.

  4. Her ne kadar favorim Red Bull takımı olsa da kaybettiğimiz puanları arayacağız gibime geliyor. Umarım haklı çıkmam ama aynı hataları yapmayı sürdürürsek şampiyonluğu Mclaren'e kaptırırız.Hani hak etmiyor da değiller =)

  5. Yusuf  Hitay avatarı

    Avusturyalı olacaktı sanırım.

    Mateschitz efendi senin takımın böyle acemilikler yapmaya devam ederse biraz zor şampiyon olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir