Rosberg: İnanılmaz Bir Hafta Sonu Oldu

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, Rusya GP’sinin kendisi için inanılmaz geçtiğini söyledi.

Alman pilot pole’den başladığı yarışı rahat şekilde kazandı ve 4’de 4 yaptı.

Rosberg “Mükemmel bir hafta sonu oldu. Araç hem sıralama turları hem de yarışta mükemmeldi. Çok mutluyum, herkese teşekkür ederim. Pist harikaydı, atmosfer harikaydı. mükemmel bir hafta sonuydu!”

“Bugün hata yapmamaya ve işime odaklanmaya çalıştım. Yarıştan zevk aldım ve sadece yarışı bitirmeye odaklandım. Lewis’in hızı mükemmeldi ve ikinci oldu. Onun turlarına baktım ve farkı mümkün olduğunca büyük tutmaya çalıştım”

“21 yarışın sadece dördü bitti. Lewis kazanmaya başlayacaktır. O bunu yapmak istiyor ve her zamanki gibi motive. Şampiyonluğu düşünmüyorum. Her hafta sonundan maksimumu almaya çaışıyorum. Artık İspanya’yı bekliyorum. Güzel bir aracım var ve kazanmak için yarışmaya devam edeceğim” dedi.


Yorumlar

“Rosberg: İnanılmaz Bir Hafta Sonu Oldu” için 3 yanıt

  1. Zekeri sayın avatarı
    Zekeri sayın

    Yahu hamiltonu yanında yarısırken görebilirsek kimin ne durumda oldugunu görecegiz.Ama ısrarla hamiltonun araçtaki sorunlar yuzunden yarısamadıgını görmezden gelmek sanki normal bir yarış sürecinden bahsetmek, en azından hamilton için mümkün degil.Hal böyleyken hamiltonun ruh halinin hangi yarısa ne etkisi olmuş anlamak mümkün degil.

  2. bence ispanyadada kazanacak bu sezon işi çok kolay daha ilk yarışlarda avantajı eline aldı ve hamiltonda kafa olarak iyi depil takımda rosu destekliyo bu geçen seneden beridir boyle ilk yarıdaki bütün yarışları kazanabilir

  3. Rosberg artık mental olarak çok güçlü. Pist üzerinde agresif olmayan bir pilot ama aynı zamanda istikrarlı biri. Hatasız sürdü ve haketti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir