Arrivabene “Ferrari Şampiyonluktan Vazgeçmiyor”

yazar:

kategori:

Ferrari’nin Takım Patronu Maurizio Arrivabene, sezonun ilk 4 yarışında istedikleri sonuçları almaktan çok uzakta kalsalar da şampiyonluktan vazgeçmemeleri gerektiğini söyledi.

Sezona şampiyonluk mücadelesi umuduyla başlayan Ferrari, ilk 4 yarışta hem dayanıklılıkta sorunlar yaşarken hem de bazı kazalara karıştı ve henüz hiç bir yarışı kazanamadı.

Arrivabene “Bu seneki şampiyona hakkında konuşmam gerekirse biz rahat kazanmayı seven bir takım değiliz.”

“Büyük bir mücadele arıyoruz ve tüm bu olanlar yarışların bir parçası.”

“Bahreyn’de Sebastian’da yazılım sorunu yaşadık. Avustralya’da Kimi’de turbo sorunu yaşadık ancak bunlar kötü şans değildi. Her zaman insan hatası olabilir.”

“Ancak bu tür sorunları ilerleyen dönemlerde yaşamaktansa şimdi yaşamayı tercih ederim. Bunların tekrar yaşanmasını engellemeliyiz.”

“Bu şampiyonada henüz pes etmiyoruz. Takımın pes etmesini istemiyorum. Bugünden itibaren tüm enerjimizi bu şampiyonaya koymamızı istiyorum.”

“Geride 17 yarış var. Biz 12’sini kazansak, diğer 5’ini onlar kazansa o zaman mücadele edebiliriz. Ancak ciddi olalım: henüz bitmedi ve savaşmalıyız.” dedi.

 


Yorumlar

“Arrivabene “Ferrari Şampiyonluktan Vazgeçmiyor”” için 18 yanıt

  1. Mercedesin yarış kazanan pilotu hiç sorun yaşamadı o da sorunlar yaşayacak umulmadık yağmurlar yağacak ferrari değilde belki Manor bile yarış kazanacak hep Mercedes kazanmayacak

  2. Vettel kazadan dolayı yeni bir vites kutusu daha kullanabilirmiş.

    1. Deniz Bora Ünal avatarı
      Deniz Bora Ünal

      Yarışta aklıma gelmedi değil çünkü Kvyat iki kere arkadan vites kutusuna yakın bir yere çarpıyor.

  3. O arabayla bir yarış bile kazanırsanız büyük başarı. 12 yarış kazanması zaten imkansız. Şansa 1-2 yarış kazanın bari de daha az dalga geçsinler. Sözde bu yıl Mercedes’i yenecektiniz…

  4. Ben en koyu tifosi olarak çoktan umudu kestim.Sizden bi cacık olmaz.

    Forza Nico Rosberg

    1. Bir kac yaris kazansinlar muhur diye baslarsin.

      1. Hoppalaaa

        Dostum nereye kazanıyorlar. 0.7 saniye fark var.Bu adam uzaylı mı nasıl mühür basacaz anlatırmısın ?

        1. RB ya da Ferrari gectigimiz seneler nasil kazandiysa oyle kazanirlar. Bence bu sene RB ya da Ferrari kazanabilir tabi RB icin Renault un gelismesi sart. Kagit ustunde bakinca Mercedes 2014 basindan beri her yarisi almaliydi ancak yaris gunu bir cok faktor var. Ha tabi haberde gectigi kadar galibiyet tabiki de mumkun gozukmuyor.

  5. Ferrari zaten 2004 te rahat kazaniyordu en son. Geride kalan yillarda bazi yillar rekabetciydi o kadar. Rahat kazanmayi sevmiyoruz gibi bir aciklama bu durumda garip. Ayrica mucadeleyi birakmamalari gayet normal ve olmasi gereken. Ancak Mercedes dayaniklilik sorunu yasamazsa sampiyonluk ve 12-5 senaryosu hayal. Kaldiki Mercedes in takim olarak sorun yasamasi gerekir. Rosberg sorun yasamaya baslarsa bu sefer de Ham alicak sazi eline.

  6. [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ

    ”Geride 17 yarış var. Biz 12’sini kazansak, diğer 5’ini onlar kazansa o zaman mücadele edebiliriz.”

    Yürüüüü beeee
    https://www.youtube.com/watch?v=7IxfV_BQKo4

    Tabiikide 12 yarış kazanmasını beklemiyorum..

  7. Marchionne kapıya koyacak uzatmaları oynuyorsun.

  8. Temiz geçirilen bir hafta sonunda da ben açıkçası Ferrari’nin galibiyete uzanacağını düşünmüyorum. Geçen seneki gibi sıcak havalarda vs. olabilir ancak. Ferrari lider giderken yolda kalıyor değil. Mercedes bariz şekilde hızlı. 0.1 sn hikayelerini bir kenara bırakıp durumu adam gibi değerlendirmeleri lazım. Eğer vanalar açık haliyle Ferrari bu kadar gerideyse 2017’ye odaklansınlar şimdiden. Yok elde başka kartlar varsa onlar da derhal kullanılmalı, yoksa iş işten geçecek.

    1. RestofworLD avatarı

      ferraride motor ve turbo bildiğim kadarıyla %100 modta değil en geç kanada da turbo sorunu çözülmüş olucak ve beklenti 0.5 sn difüzör ve ön burunda da guncelleme yapılcak dıye bılıyorum kazanc ne kadar olucak dersen tam net bilgi yok ama hepsi yapıldıgında bence yarıslar bıraz daha yakın gecer mucadele olur en azından şampiyonluk ıcın bu sene zor seneye belkı bu duzenle gıdersek ortak olabılme ıhtımalımız var

      1. Ben pek umutlu değilim açıkçası. Ön kanat ve motor güncellemesinin olduğu bu yarıştaki farkı görünce 2017 mantıklı bir seçenekmiş gibi geldi bana.

  9. Patronunda dediği gibi ihtiyacımız olan tek şey konsantrasyon.Kaybedecek hiçbirşeyimiz yok ama kazanılacak çok şey var.

  10. Aynen başkanım, daha hiçbirşey belli değil.Kötü sonuçlar Şanssızlıklar Nico ve Mercedes’in de başına gelecek.İspanyadan itibaren umarım Mercedesden çok puan almaya başlarız.

  11. altın kapılarımız kan oldu arrivabene efendi sizin şu külüstürü bizim sanayiye getirin bir de biz bakalım belki sizin anlamadığınız bir şeyler vardır !!1!!!1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir