Ecclestone Hamilton’ın Motorunun Tamir Edilmesine Yardım Etmiş

yazar:

kategori:

Mercedes Lewis Hamilton’ın Rusya GP öncesinde sorun çıkaran motorunun onarılmasında Bernie Ecclestone’un da desteği olduğunu açıkladı.

Hamilton üst üste ikinci MGU-H sorununu yaşamıştı ve takım gece eski motora geri dönmüştü.

Takımın İngiltere’den yeni bir yakıt sistemi getirmesi gerekti ve Mercedes patronu Toto Wolff’e göre parçanın Rusya gümrüğünden hızlıca geçebilmesi için Ecclestone yardımcı olmuş.

“Bir çok kişiyi kapsayan bir takım çalışmasıydı. Niki uçağı organize ederken Paddy’nin asistanı Nicole havaalanını ayarladı ve Bernie de gümrükte yardımcı oldu.”

“Şöyle ki uçak indikten 90 saniye kadar sonra paket havaalanına doğru yola çıkmıştı, bunu nasıl hallettiklerini bilmiyorum! Lewis’in yarışa başlayabilmesinde büyük emekler oldu.”

“Elbette çocuklar gece harika bir iş çıkardılar ve aracı parçalayıp yeniden topladılar. Sorunun temel kaynağını henüz anlayamadık ve parçaları doğru şekilde yerleştirmek önemliydi.”

“Yarışta, pit stoptan sonra su basıncında ani bir düşüş gördük ve düşmeye devam ediyordu. Bir bağlantı hatası gibi göründü.”

“Temel sebebi bilmiyoruz, belki montajda veya şaside bir yerlerde bir sorun vardır, neler olduğunu inceleyeceğiz. Sorun bir noktada normalleşti ve Lewis bitiş çizgisini geçebildi.”


Yorumlar

“Ecclestone Hamilton’ın Motorunun Tamir Edilmesine Yardım Etmiş” için 2 yanıt

  1. J.P.Montoya avatarı

    Bu bunağın tek amacı lewis in yarışa dahil olarak olaya biraz daha heyecan katmak istemesidir. Onun dışında da herhangi bir amacının olduğunu düşünmüyorum ben şahsen…

  2. Fotoğraf harika…..D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir