Hamilton: "Kazanamazsak Dünyanın Sonu Değil"

yazar:

kategori:

McLaren pilotu, Silverstone öncesinde, “Son dört yılda, farklı zorluklar yaşadım ve bunlardan ders çıkardım. Onları aşarak büyüyorsunuz ve güçleniyorsunuz. Her zaman büyümeye devam ettiğimi hissedebiliyorum, zihinsel ve fiziksel olarak olabileceğim en iyi durumdayım. Dünya şampiyonluğunu kazanmış olmanın benim yaklaşımımı değiştirmiş olduğunu düşünmüyorum. Her şey uzun sezon boyunca yarıştan yarışa deneyim kazanmak ve enerjini ve formunu korumakla ilgili. Sezon boyunca verdiğiniz kararlar sizin gelecek sezon için hazırlanmanıza yardımcı olacaktır.”

“Şu ana kadar çok iyi bir sezon ve deneyim oldu. Geçen sene çok şey öğrendik ve bu yıla girerken bazı ilginç deneyimler  ve farklı sorunlar yaşadık ama yine de bizi şampiyonluk avında tutacak puanlar kazandık. Takım inanılmaz bir iş çıkardı. Doğu insanlar doğru yerdeydi ve herkes işini çok iyi yaptı. Çalışmaya devam ediyoruz. Adım adım şampiyonluk adına parçaları birleştirdiğimizi düşünüyorum.”

“Araç da Formula 1’e geldiğimden bu yana en iyi durumda ve bunlar; benim, takımın ve Jenson’ın katkılarıyla oldu. Jenson da bu yıl çok büyük katkı yaptı. Umarım bu uzun yıllar devam edecek özel bir başarının başlangıcı olur. Takım olarak son zamanlarda çok baskın olan bir aracımız olmadı. Biz en iyisi olmak istiyoruz ve istikrarlı olarak iyi bir araç ürettikten sonra devamını getirmek yine iyi bir araç üretmek istiyoruz.”

“Taraftarlardan aldığımız destek de çok büyük ve çok özel. Otomobil gittikçe daha iyi bir duruma geliyor ve hafta sonu Silverstone için sabırsızlanıyorum. Kendi evinizde kazandığınız bir yarışta hissedeceğiniz duygular çok çok özeldir. Neredeyse dünya şampiyonluğunu kazanmakla eş değer. Bu harika bir yarış!

“Yeni parçaları test etme fırsatı bulamadığımız doğru ve bazı ayarlamaların yapılması gerekecek. (Egzoz destekli difüzörün) ne kadar getirisi olacağını bilemiyoruz ama her zaman beklediğiniz kadarını size vermez. Hangi parçaların işe yaramayacağını hangilerinin yarayacağını göreceğiz. Bunun için sabırsızlanıyorum.”

“Silverstone’daki değişiklikler konusunda endişe iyi bir düzenleme olmadığı yönündeydi ama iyi bir iş çıkarmış gibi görünüyorlar. Buradan en önemli şey taraftarlar için çok iyi görüş açıları olan tribünler ve umarım onlar da çok iyi mücadeleler izlerler. Burası fazlasıyla hızlı bir pist. Önceden de hızlıydı şimdi de öyle olacak. Her yerde tam gaz gidiyormuş gibi hissediyorsunuz.”

“Şampiyonluk bu hafta sonu kazanılmayacak. Kazanamazsak ya da önlerde olmazsak dünyanın sonu değil. Sezon devam edecek. Duygusal açıdan tabii ki burası bizim için özel bir yarış olacak ama şampiyona açısından yarışlardan sadece bir tanesi.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    mc laren burada büyük bir baskı altında yarışacak.

    kendi taraftarları ve bu kadar rekabetçi bir araca sahipken bir güncellemeler tabiki ibreler gümüş oklardan yana.

  2. Jenson gerçekten bu yıl büyük katkı yapmış.Şimdiden hissediliyor.

  3. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    ya artık şu 4 yıldır çok geliştim zart zurt muhabbeti beni bile sıktı he lewis;tamam da yeter anladık,tamam bunlar gerçek de olabilir ama bunları her hafta tekrar söylemek,bütün bu sürecin değerini azaltmakta,bırak buna başkaları karar versin sen değil.
    hee bir de öyle inşallahla maşallahla olmuyor bu işler,hac ca gitmiyoruz,yorum yapıyoruz.

  4. kazansanız da iyi olurdu hani 😀 sen buaryı bir kez kazandın sıra jensonda 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir