Raikkonen “Geleceğim Benim Kontrolümde Değil”

Kimi Raikkonen, 2017 Formula 1 sezonunda yarışıp yarışmayacağından emin olmadığını ancak buna rağmen hala spora olan tutkusunun devam ettiğini söyledi.

Geçen seneki performansının ardından geleceği şüphe altında olan Raikkonen, Ferrari ile bir senelik anlaşma daha yenilemişti. Raikkonen’in anlaşması sene sonunda bitiyor.

Raikkonen “Bu senenin sonuna kadar anlaşmam var bu yüzden gelecek sene ne olacağını kimse bilmiyor ancak yaptığım işten keyif almasaydım zaten burada olmazdım. Açıkçası yarışlara tutkum var ancak bir çok şey bizim elimizde değil.”

“Biz sadece elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıp ardından geleceğin neler getirdiğine bakarız. Yarış yarış ilerleyeceğiz. Bir noktada neler olacağını bileceğiz.” dedi.

 


Yorumlar

“Raikkonen “Geleceğim Benim Kontrolümde Değil”” için 18 yanıt

  1. Rai alkolü bırakmalı. Adamın şekli şemali değişmeye başladı.

  2. KimiRaikkonen7 avatarı
    KimiRaikkonen7

    Baba gitme daha işe yarar birkaç yılın daha var

  3. hktn_ferrari avatarı

    gidipte bizi bir kere daha kahretme kimi…sen bu dünyaya aitsin..:(

  4. 2-3 yıl daha iş görür. Yalnız biraz daha toparlanması lazım. Bırakacaksa yakın dostu Alonso ile birlikte bıraksın. 😀

  5. Gitme kal nereye gideceksin. Bir zamanlar Kimi Raikkonen isimli bir pilot vardı dedirtme bizlere daha 3-4 yıl F1’de olman lazım.

  6. Alonso.ElNano avatarı
    Alonso.ElNano

    Yaş goygoycularına inat umarım gelecek sene de devam eder. Kondisyonu güçlü her pilotun 38-39 yaşına kadar pistlerde yer alabileceğine inanıyorum.

  7. Yıllar ne çabuk geçiyor.Seninle birlikte bizde yaşlandık.Seneye yeni kurallar olacak, Ferrari yeni bir pilot ile yeni bir başlangıç düşünebilir.Zaten düşünmek zorunda Kimi yaşlandı.Hiçbir pilot 28 29 yaşındaki performansını 37 38 yaşında veremez.Özellikle reflekslerin hayatı derecede önemli olduğu bir sporda.Şimdilik doğuştan gelen yetenek ve zekasıyla, yüksek tempoda götürüyor ancak ne zamana kadar götürecek bilmiyoruz.Zaten bir kere bizim için F1 ölmüştü, bir kere daha öldürürüz.2010 ve 2011 izlemedim birkaç yarış hariç, belki yeniden bırakırız..

    1. hktn_ferrari avatarı

      f1 sahnesinden hiçbir zaman çıkmasını istemediğim adam..kalabildiğin kadar bizimle kal kimi…:(((

    2. Volkankanax avatarı

      Bende emeklilik kararı aldım ve kimiyi bekliyorum birlikte bırakacağız bu sporu tabii o ne Zaman derse 🙂

  8. Kimi_Raikko_Forza avatarı
    Kimi_Raikko_Forza

    Sen bıraktığın zaman alttan gelen etkileyici bir pilot yok ki onu destekleyelim. Hayırlısı şampiyon ama bir yıl daha izlemek isteriz.

  9. Böyle pilotları zorla değil kendi hissettiğinde sporu bırakmalı. Ne kadar eleştirilirse eleştirilsin hala efsanedir.

  10. Böyle pilotlar için takımlara yarıştırma mecburiyeti, yarışabilme hakkı getirilmeli 🙂 Severek olmuyorsa zorla :p

    1. Tıpkı unesconun yaptığı gibi korunması gereken değerler arasına alınmalı Fia tarafından :))

      1. 🙂 iyi fikir oy toplayalım bence.

  11. Kimi 2001 yılında F1 geldiğinde MSC’yi seven destekleyen ben, daha ilk yarışında zayıf sauber ile 6. olduğunda ileride güzel yarışlar yaşayacağımızı tahmin ettim ve ettiğim gibide oldu. Senna – Prost, Senna – Şumi, Şumi – Hakkiken, kapışmalarını zekle seyrettikten sonra Şumi – Kimi – Alonso kapışmalarında F1 zevk aldığım zamanlardı. Alonso’da biraz şansız yerlerde de olsa bu kapışmalarda 2 şampiyonluk yaşadı. Kimi’de biraz daha şanslı olsa ve Şumi gibi efsane’ye karşı 4 şampiyonluğu olabilirdi ama şu anda tek şampiyonluğu var. Umarım emekli olmadan bir şampiyonluk daha yaşarda, Benim gibi sürüş sitili olanlar için günümüz F1’inde hala yer olduğunu anlarım.

  12. Emeklilik zamanın alonsoda 125 puan farkı yiyince gelmişti

  13. Çok seviyorum bu adamı

  14. Ben bu adamın bırakmasını hiç ama hiç istemiyorum herşeye rağmen. Keşke hamilton mercedesle iyice it dalaşına girse de rai sevdanın son vuruşunu yapsa mercedes ile. Araç da önden çok hasas tam istediği gibi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir