Davidson Erken Vedadan Dolayı Üzgün

yazar:

kategori:

İngiliz Anthony Davidson, Avustralya yarışına henüz ilk turdan veda etmesi sonucu hayal kırıklığına uğradı.

Takımı, kış sezonunda yaşadığı sorunlar nedeniyle neredeyse hiç test şansı bulamayan Süper Aguri pilotu, ilk turda Williams’tan Kazuki Nakajima ve Red Bull’dan Mark Webber ikilisinin arasında kaldı.

Davidson, o anda yarışa veda etmek zorunda kaldı.

"Avustralya yarışına Erken veda etmek benim için çok üzücü oldu.Bugün istediğim şekilde turlar atıp, asıl amacım olan yarışı tamamlayamamak benim için tam bi fiyasko" diye ekledi İngiliz pilot.

"Bu hafta sonu arabayla çok fazla test şansımız olmadı ve bunu bugün, burada yapmak oldukça önemliydi; bu yüzden bunu başaramamak oldukça üzücü bir olay."

"Kişisel bir hata yaptığımı düşünmüyorum, çünkü iki aracın arasında  kaçınılmaz bir şekilde sıkışıp kaldım. Onlardan kurtulabilmek için fren yapmayı denedim ancak sağ ve soldaki araçlar benim aracımın ön lastiklerine doğru kırdılar, böylelikle kaçabilecek hiçbir yerim kalmadı."

Takım arkadaşı Takuma Sato da 33. turda yarış dışı kaldı.

Sato, "Bizim için gerçekten zor bir yarıştı, yarışa iyi başlangıç yapamadım ama daha sonra iyi bir pozisyon alabilmek için mücadele ettim ve ilk turda bir kaç sıra ilerledim, ilk anlardaki bu mücadele oldukça heyecan vericiydi."

"İlk pitstoptan sonraki bir kaç turda sorun yaşadık ve durmak zorunda kaldım. Bu bizi buralara kadar getirerek çok iyi bir iş başaran herkes için utanç verici bir durum."

 Sato, "Ancak bugün burada çok değerli bilgiler ve veriler elde ettiğimizi düşünüyorum. Bu yüzden Malezya yarışını sabırsızlıkla bekliyorum." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir