Ecclestone: "F1'de FOTA'ya Yer Yok"

yazar:

kategori:

Kanada GP öncesinde F1 takımlarına, garajlarında ve pit yolunda sponsor logolarını göstermeye haklarının olmadığı hatırlatılmış, pist kenarı reklamlarında hakların Allsport’un olduğu belirtilmişti.

Bu mesele artık biraz daha ileri taşındı ve kaynaklardan alınan bilgilere göre artık Ecclestone, Silverstone’de takımların tırlarının da (öndeki çekiciler) padoktan çıkarılmasını istemiş, nedeni ise yine üzerlerindeki markalar.

Padokta şu anda hiç bir tır (çekici) yok ve takımlar Perşembe günü, römorkların önlerinin daha iyi görünmesi için yollar arıyor.

Takımları baskı altına alan bu hareket, Ecclestone’nin Gazetta dello Sport’a yaptığı demecin ardından geldi. Bay E o demecinde F1’de FOTA’ya yer olmadığına inandığını söylemişti.

Ecclestone: “(FOTA) hiç bir zaman işe yaramayacak. Çünkü pistte birbirleri ile mücadele eden takımlar tarafındna kurulmuş.”

“Takımlar kuralları ellerine aldıklarında bir avantaj elde etmeye çalışıyor. Takımlar F1’i bölmeye çalıştı ama şimdi anladılar ki (FOM’dan) aldıkları paraya önem vermek daha iyi. FOTA’ya yer yok”

Ecclestone sponsor ifşası konusuyla bir bağının olmadığını, konunun bütünüyle Allsport ile takımlar arasında olduğunu söyledi.


Yorumlar

  1. yazıklar olsun fotaya.geçen sene yeni seri kuracağız diyip sonrada sözlerinin arkasında duramayarak bu para gözlü bunağa en büyük kozu verdiler.ama artık suyunu çıkarmaya başladı.acilen bu adama biz olmadan sen bi hiçsin mesajı verilmeli.ben formula 1 için bilet alırken force india ve williams için almıyorum BAY E!!!

  2. airmclaren Kimi avatarı
    airmclaren Kimi

    allah belanı versin gebermedinki f1 senden kurtulsun allahın bunağı

  3. bu adam bi şekilde takımları ve pistleri reklam yaparak kendine para kazandırmıyo mu zaten pislik yapıyo şimdi.

  4. başladı yine bunak para manyagı ama
    bu FOTA da iş yok hakketen veremediler bu bunagın agzının payını

  5. Şerefsiz herif :)))

  6. Bence Formula 1 in en berbat tarafı bu işte. Her ayrıntısının her adımının para oluşu. Bay E de F1 in sportif olmayan yanını yani parayı simgeliyor ve bu yüzden yüzünü görmek açıklamarını okumak canımı sıkıyor.

  7. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    bey E nin gözünü yine para döndürmüş…saçmalamaya başladı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir