Schumacher Tamamen 2011'e Odaklandı

yazar:

kategori:

Schumacher, aldığı kötü sonuçlara rağmen motivasyonunun her zaman olduğu gibi yüksek olduğunu ancak 2011 için hazırlıklara başladıklarını söyledi.

Schumacher “Artık şampiyonayı düşünmüyorum, olduğumuz yere göre benim şampiyonluğu düşünmem gerçekçi değil. Bu yüzden elimden geldiği kadar öğrenmeye çalışacağım ve gelecek seneye hazırlanacağım. Artık tamamen buna odaklandım.”

“Kariyerimde her türlü koşulda yarıştım ve endişelenmeyin, bunlar benim motivasyonumu bozmuyor. Her zamanki gibi çabalıyorum ve mutlu olacağım seviyede sürüyorum.” dedi.

Schumacher ayrıca, Mercedes’in önümüzdeki yarışlarda sezonun başındaki performans seviyesine yükleceğini söyledi.

Schumacher “Valencia’dan daha iyi sonuçlar umuyoruz. Bulunduğumuz yere göre daha kötüye gidemeyiz. Elimizdeki araç ile Kanada öncesindeki seviyede olacağımızı düşünüyoruz. Bunun dışında biraz şansa ve belli koşullara ihtiyacımız var.” dedi.


Yorumlar

  1. ross brawn hayal kırıklığı yarattı ilerlemeler bişey ifade etmiyor araçın denge sorunu çok fazla.Hatalı bir şasiye ne yapsan fayda etmez.Mercedes ismine yakışmıyor gerçekden ki ben Schumacherin iyi bir araçla kazanacağına inanıyorum

  2. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    kendisi yaşayan bir efsane.

    fakat günümüz f 1 anlayışı ortadoğu gibi sabah ilk kalkıp silahı alan yönetimi ele geçiriyorya..

    bu sistemdede güzel bir tasarımcı bir dizayn ortaya koyuyor,kaç yıllık takımlar ve fabrika takımları nal topluyorlar.üstelik reno gibi bir motorla basite almıyorum fakat diğerlerinde 20-30 hp daha düşük bir motorla..

    bu yüzden mercedes adamlara motor bile vermek istemedi önlerini kesmek adına ama nafile.

    nankör bir spor bence ve kurallar yeteri kadar açık değil kapalı karoser altında çok şeyler gizlenebiliyor.

    renonun kütle amortisör ve ferrarinin kullandığı illegal sistemler gibi briatore zamanında ki yazımlar gibi..

  3. 2006 yılında Formula 1'i bırakma kararı almış olması bir anda Formula 1'e olan ilgimi alıp götürdü.O bırakınca bende bıraktım Formula 1'i:):)ve bence almış olduğu en kötü karar Formula 1'i bırakma kararıydı.O zamanki psikolojisi onu gerektirdi bırakma kararını aldı. Benim için ve tüm hayranları için gerçekten üzücü bir durumdu.Bu sene dönme kararı alması Formula 1'in varlığını hatırlattı bana. Formula 1 gibi her an herşeyin değişebileceği bir spor dalında 3 yıllık bir ara çok büyük bir zaman dilimi. Bu senenin Schumi için alışma süreci olacağı belliydi zaten bunu kendiside kabul etti ve bütün olumsuz şartlara rağmen bence mükemmel bir performans sergiledi şu ana kadar.Bir şeyden eminim ki Schumi şampiyonluk sayısını 8'e yükseltmeden gitmeyecek o zamanda gelecek sene.Her durumda, yaşayan bir efsaneyi ilk günkü yarış heyecanıyla izlemek inanılmaz keyifli.İyiki döndün SCHUMİ:):):)

  4. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Can bundy (spa 2000) Tarih 07.07.2010 21:18:09

    Ayrıyetten artık umut etme vakti geçmiştir, önümüzdeki seneye odaklanmak en mantıklı tercih.

    Yoksa Schumacher markasını ilk 10 mücadelesi verir pozisyonunda tutmak ona ve kendisine tapan eski fanlarına yapılabilecek en büyük eziyettir. Ama önümüzdeki yıla odaklanıldığının belirtilmesi üzerine gelecek kötü sonuçlar aynı elem ve kederi doğurmayacaktır.
    ————————————–

    Habere istinaden bu adam tam bir alman makinesi. Gelmiş geçmiş tüm spor dallarındaki en büyük profesyonel. (bu iltifatı Hakkinen zamanında da yapmıştım. yiğidi öldürür, hakkını veririz.)

  5. "Kariyerimde her türlü koşulda yarıştım ve endişelenmeyin, bunlar benim motivasyonumu bozmuyor. Her zamanki gibi çabalıyorum ve mutlu olacağım seviyede sürüyorum."
    Senin fanların seni anlıyor,biliyor.
    Oradaki varlığın bizim için yeterli.
    Başarılı insanlar sürekli uğraş içindedirler. Hata yaparlar ama vazgeçmezler.Bizde seninle ilgili olan düşüncelerimizden vazgeçmeyeceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir