Vettel: "Şampiyonluk Umutları için Silverstone Belirleyici Olur"

yazar:

kategori:

Vettel’in Valensiya’daki galibiyetinin ardından McLaren takımı da Red Bull’ın hızına erişebilmek Silverstone’a çok büyük güncellemelerle geldi. Bu yüzden Alman pilot bu yarışın sezonun ikinci yarısındaki mücadeleyi görme açısından önemli olduğunu düşünüyor.

Vettel, “Çok önemli bir yarış olacak. McLaren burada büyük bir adım atacağına güveniyor, onlar için de önemli olacak. Bu yarışa büyük beklentilerle geliyorlar ve biz de onların ne kadar büyük bir adım attığını görebileceğiz.”

“Muhtemelen bunun ardından sezonun geri kalanın ya da önümüzdeki beş yarışın nasıl bür mücadeleye sahne olacağına karar verebiliriz. Kesinlikle önemli bir yarış olacak çünkü burada otomobilinizde yaptığınız değişiklikleri çok rahat okuyabiliyorsunuz.”

“Ne kadar iyi olduğunuzu, ileri adım atıp atmadığınızı gösteren virajlar var. Ben kazanabileceğimize inanıyorum. Kesinlikle önemli bir yarış olacak.” dedi.

Son yarışı domine etmesine ve geçen yıl burada kazanmış olmasına rağmen kendisinin zafer için favori olduğunu kabul etmedi.

“Görmemiz gerek. Söylediğim gibi hâlâ bilinmeyenler var çünkü pistin bazı bölgeleri yeni. Pistin bilinen bölümlerinde otomobilimiz oldukça iyiydi, özellikle de geçen sene. Ayrıca diğer takımlar hızlandıklarını iddia ediyorlar. bu yüzden bekleyip göreceğiz.”

“Ama ben yarın geçtikten sonra durumu daha iyi anlayabileceğimizi düşünüyorum. Elbette hedefimiz yarışlar kazanmak ya da şampiyonluğa ulaşmak. Yarış galibiyetleri ve büyük puan mücadeleleri içinde olmamız gerekiyor.”


Yorumlar

  1. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    o parmak hareketine bende hasta oluyorum sanki başka bir şey yapmak istermişcesine davranıp yanlış parmağı gösteriyor gibi geliyor bana..

    neyse adamlar sonuçta hızlı araca sahipler ve bu onların şovu podyumda oldukları sürece bu parmağı daha çok göreceğiz.

  2. Şu her pole aldıktan sonraki parmak hareketine sinir olan sadece benim sanıyordum ama tek diilmişim sevindim 😀

  3. Schumii Kimi avatarı

    Massathebest arakadaşımızın en beğendiği görüntülerden birisi 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir