Horner: "Şasi Konusunda Ayrım Olmadı"

yazar:

kategori:

Horner bugün Silverstone’da, şasinin tamamıyla onarıldığını ve fabrikadaki testlerle şasinin kusursuz bir durumda olduğunun kanıtlandığını belirtti.

“Biz şu anda her iki şasinin de eşit şartlarda iyi olduğundan eminiz. Eğer bir pilotu diğerine tercih etseydik bunu farklı yollarla yapardık. Tarafsız bir biçimde bakarsanız, Sebastian şu anda Mark’ın Bahreyn’de yarıştığı araçla yarışıyor ve tüm yaptıkları şasileri karşılıklı değiş tokuş etmek oldu.

Horner, Webber’in kaza yaptığı şasinin büyük hasar aldığını ve takımın beşinci şasi üzerinde çalıştığını söyledi: “Beşinci şasiyi planlamamıştık ama şimdi evet, bir tanesini kaybettik ve beşinci şasi bir noktada hazır olacak.”

Vettel de Webber’in kullanacağı şaside bir sorun olmayacağına inanıyor: “Şaside bir sorun yok. Ben şasiyi değiştirdim ama o zamandan bu yana onarıldı ve iyi durumda.”

‘Enfes Liz’ adını verdiği şasinin kendisine Silverstone’da bir sürpriz yapıp yapmayacağı sorulduğunda ise Vettel, “(Mark) aracına bir isim veriri mi bilmem. Bu ona münhasır bir hak. Ama o isim sadece benim için geçerli” diye konuştu.

 


Yorumlar

  1. horner ve vettel, iki kanka, kafa kafaya verip günah çıkartıyorlar akılları sıra.

    hiç açıklama yapmasanız, bundan daha inandırıcı olurdu.

  2. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    sayın horner size inanmak istiyorum ama sanki ibre

    hep vetteli gösteriyor gibi geldi bana bu sizin sorunuz tabi.

    sizi asıl görmek istediğim zaman dilimi ise önümüzdeki sezon. muhteşem performans elde eden pilotlarınızı ve mücadeleleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir