Ecclestone: "Schumacher Red Bull ile Kazanırdı"

yazar:

kategori:

İtalyan La Gazzetta dello Sport gazetesine konuşan Ecclestone, “Beklediğinden daha zor bir durumda buldu kendini. Bu onunla ilgili değil otomobille ilgili bir mesele. Eğer Michael Red Bull kokpitinde otursaydı, tıpkı önceden olduğu gibi olurdu.” dedi.

Schumacher’in takım arkadaşı Nico Rosberg de, “Araç şu anda yeterince hızlı değil. Gelişim açısından planlandığı gibi gitmeyen bazı şeyler var.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. Sacma sapan konusmayin kardesim adamin demek istedigi suanda hamilton ilk sirada ve button da ikinci sirada eger vettelin yada webberin yerinde schumi olsaydi suan ilk sirada acik ara schumi olurdu demek istiyor suan redbulu kim kullansa yaris kazanir derken belki yaris kazanirlar ama ilk sirada olamazlar arac iyi olucak ama pilotta iyi olucak yani webber ve vettel ilk sirada olucak kadar iyi degiller bu acik secik bir sey kabul etsenizde oyle etmesenizde

  2. Yahu bunu demekle "Schumacher Minardi ile gridin sonunda yer alırdı" demek arasında fark yok. Ne işe yarıyor ki böyle bir açıklama. Gerçi şimdi aklıma geldi, Max Mosley, Schumacher'in çılgın attığı yıllarda sırf mücadeleyi arttırması amacıyla Schumacher'in Minardi'de yarışabileceğini söylemişti. Hatta tehdit mi etmişti neydi. O günler güzel günlerdi kısacası.

  3. artık herkesinde anladığı gibi sorun schumacher de değil mercedes aracında.schumi zaten kendi işini fazlasıyla yapıyor bunun yanında otomobilin gelişimi içinde çok çalışıyor.schumi olmasa belki otomobil bu kadar gelişim gösteremezdi bile.ne yapalım schumacher'i gerilerde görmek bizi mutlu etmesede iyi bir araç pilot ve de ekip kombinasyonuyla geri dönüşünü bekliyorum.

  4. Vay be aramızda Vettel ve Webberden daha iyi pilotlar varmış da haberimiz yokmuş. Red Bull takımını bu cevherleri bulmadıkları için kınıyorum(!).

  5. ben bile kazanırdım be sen ne diyorsun.laf olsun torba dolsun cinsinden bir açıklama.

  6. schumi orta sıralarda rekabet etmekten çok hoşlandı.bende onu orta sıralardan başlayıp seyretmekten hoşlanıyorum.ne kadar tırmanabilir diye merak ediyorum.gayet zevkli yoksa gridin en hızlı arabası rbr yi ve vetteli izlemek zevksiz polden başlayıp lider gidip yarış kazanıyor.mücadele etmeden.mücadele eden pilotları izlemek her zaman zevklidir.
    seneye güçlü mercedesle mgp pilotları daha güçlü bi performans ortaya koyacaklardır.hemde şaşırtıcı bi performans ortaya koyacaklardır.ben şaşırmayacağım ama burda çoğu kişi şaşıracak.

  7. laf konuştu bal kabağı ….
    o rbr ile çoğu pilot kazanabilirdi zaten.
    schumi nin dönmesini hala bekleyenler var dönsede yarış kazansa şampiyon olsa diye.schumi zaten barcelonadan itibaren eski formunu buldu.rosbergle çekişiyor.renault ve force india ile çekişiyor.daha ne dönmesi dönmüş zaten.bu mercedesle daha ne beklenebilirki schumi den.

  8. red bull'la adrian sutil de kazanır kobayashi de chandhok bile zorlar yahuu:))

  9. murat levent avatarı

    İyide madem ki önemli faktör araç, o zaman nerde bu adamın efsaneliği, ben burdan x bir pilotunda altında araç olduktan sonra efsane olabileceğini çıkarırım.

  10. Şampiyon olup olamayacağını bilemem ancak kesinlikle yarış kazanırdı Schumacher Red Bull ile. Ama Red Bull Schumacher'i veya başka bir yıldızı almak yerine kendi yıldızını yaratmanın peşine düştü, kendilerince doğru bir karar.

  11. Olur mu arkadaşlar… aaaaaaaaa Nico ve Sebastian gibi harikulade pilotlar varken Schumi'ye ne hacet. Schumacher'de pilot mu !!!!!!!!!

  12. Schumi Red Bullda olsaydı büyük ihtimalle şu anda liderdi.keza Alonso,Hamilton ve Kubica içinde aynısını söyleyebilirim.

  13. peşin konuşmak yanlış olur bence.Gelecek sene mercedesin çok daha iyi bir otomobille döneceğini düşünüyorum.Bu yıl artık bişey beklemiyorum çünkü durum bunu gösteriyor.Schumacher performans kaybı yaşamadı bence sadece önden kayan otomobil herkes için zorluk yaratır.

  14. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    İşte Schumi ye eleştirenlere kapak olsun Çeşke red bull la anlasma yapdaydıda bu elestirileri yapanları sustursaydı rüzgarlar esseydi f1 dunyasında 8 ci sampiyonluk içten bile değildi.Ama her şey araça bağlı schuminin şansı yok sadece bu sene.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir