Massa: "Ferrari Farkı Kapatmak Zorunda"

yazar:

kategori:

Massa “Silverstone’da Red Bull ve Mclaren’in biraz gerisinde olabiliriz. Son 3-4 yarış, her yarışta hızlı değildik ancak hâlâ bir çok yarış var ve önümüzdeki 3-4 yarışta her şey değişebilir.”

“Değişiklik olabileceği konusuna odaklanmalıyız. Önümüzdeki 3-4 yarış kilit olacak. Eğer rakiplerimiz bizden fazla puan toplarsa zor olacak ancak diğerlerinden daha fazla puan toplayabilirsek o zaman şampiyonluk mücadelesi verebiliriz.” dedi.

Massa ayrıca, Valencia’da F10’da yapılan değişikliklerin Silverstone’da daha iyi işe yarayacağını düşünüyor.

Massa “Orada iyi çalıştı ve bu tür bir pistte de iyi olması gerekiyor.” dedi.


Yorumlar

  1. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    can bundy (spa 2000) arkadaşım ,Massa'nın şanssızlığı geçen yıldan değil 2008 yılından başlamıştır ve sonucunda şampiyonluğu hamiltona kaptırmıştır.Sizler Massa'yı potansiyel bir tehlike olarak görmüyorsunuz.O yüzden Massa 'nın bu yıl yaşadıklarının tamamını şanssızlık olarak nitelendirebiliyorsunuz.Eğer öyle olmasaydı Massa'nın ispanya'da 25.turda chandoka tur bindirirken kendi ön kanadını kırdığını şanssızlık değil de beceriksizlik olarak nitelendirirdiniz.Eğer öyle olmasaydı Kanada da ilk virajda button ile luizzi arasında tost olduğuna da beceriksizlik derdiniz.Eğer öyle olmasaydı Albert park da yarış mühendisinin massaya tavsiyelerini de beceriksizlik olarak nitelerdiniz.Şimdi ise massa taraftarlarına karşı gönderme yapıyorsun ki hamiltona bişey demesinler diye..

  2. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Artık yapılan güncellemeler ne kadar faydasını gosterecek burada anlasılır cunku hızlı virajlar bunlar icin yeterli oluyor.

  3. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Massa'nın geçen seneden beri devam eden şansızlığı umarım artık son bulur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir