Nelson Piquet Jr. F3’e Geri Dönüyor!

yazar:

kategori:

Eski Formula 1 pilotu ve Formula E şampiyonu Nelson Piquet Jr şok bir şekilde Pau’da F3’e geri dönüyor. Macau GP’de olabileceği de söyleniyor.

Piquet bu sezon Formula E takımında zor zamanlar geçiriyor ve Dünya Dayanıklılık Şampiyonasında da yarışıyor. 32 yaşındaki pilot motor sporları merdiveninden inmeye devam ediyor ve Pau’da Carlin adına piste çıkacak ve kardeşi Pedro’ya karşı yarışacak.

“Geçtiğimiz yıl Toronto’da Indy Lights aracında Carlin ile harika bir çalışma zamanı geçirmiştim. Sokak pistlerinde geçirdiğim tecrübe Formula E’de bana yararlı olmuştu ve bu sezon başka bir kategoriye adapte olma mücadelesinin tadını çıkaracağım.”

Carlin’in patronu Trevor Calin Piquet’nin Jim Clark gibi birden fazla seride yarışma tutkusunu sevdiğini söyledi.

“Nelson gerçek bir yarışçı. Herhangi bir seviyede rekabetten korkmuyor ve Jim Clark gibi çeşitli kategorilerde yarışlarda bulunmayı seviyor. Sadece yarışmayı seviyor.”

“Nelson geçtiğimiz sezon tecrübesiz olduğu Indy Lights araçlarında hiç bilmediği bir pistte polü alarak bizi etkiledi. Formula E’deki şampiyonluğunda etkili olan cadde yarışı yeteneğini gösterebiliyor.”

“Onun takım için harika bir kazanç olacağına inanıyoruz ve onu genç pilotlarımızla birlikte Pau’da ve umarız Macau’da tekrar görmek istiyoruz.”


Yorumlar

“Nelson Piquet Jr. F3’e Geri Dönüyor!” için 2 yanıt

  1. Ozan Ulkugil avatarı

    geçen sene şans yüzüne güldü de bu sene alışık olduğu yerlerde geziyor Formula E’de 🙂

  2. Nelson gerçek bir yarışçı.

    şu cümleden sonrasını okumadım.

    nelson asla bir yarışçı olamaz. nelson’un yarışçı olduğu yerde maldonado ve sato michael schumacher’dir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir