Hamilton "GPDA" İçin Zamanım Yok

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton F1’in güvenlik için uğraşan pilotlar birliği, GPDA’dan gelen çağrıları geri çevirdi.

Grand Prix Sürücüler Birliği’nin yöneticileri Pedra de la Rosa ve Mark Webber, sporun oldukça popüler olan genç yüzünü temsil eden, 2007’nin önde gelen çaylak pilotuyla özellikle ilgileniyorlardı.

Ancak, 23 yaşındaki Hamilton, Daily Telegraph gazetesine verdiği demeçte bunun için zamanı olmadığını söyledi.

"Eğer böyle önemli bir organizasyonun bir parçası olacaksanız, kendinizi buna adamalısınız ve benim gerçekten şimdi buna harcayacak vaktim yok." dedi İngiliz pilot.

Webber ise Mclaren pilotunu, sürücülerin güvenliğine katkıda bulunmak için yeteri kadar çaba sarf etmediği yönünde eleştirdi.

"Bir gün o da kendini bariyerlerde bulup birilerine ihtiyaç duyabilir."

"Gereken desteğin verilmemesinin bir kısım genç pilotların saflığından kaynaklandığını düşünüyorum."

"Tamamen aktif üye olmak zorunda değilsiniz – iki haftada bir sizden sadece 20 dakika talep ediyoruz." dedi Webber.

 

 


Yorumlar

  1. Harbi Lewis de biraz şımarıklık var.Pilot dedigim Schumi gibi olacak onun gibisi gelmez kardeşim f1 e!!!!!

  2. ayşenur erdoğan avatarı
    ayşenur erdoğan

    bizim dediğimiz zaten dela rossanın da dediği gibi kendisini adamasına gerek yok sadece fikir belirtse de olur.neyse tartışmaya yol açtıysam üzgünüm…

  3. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    sevgili arkadasım neden sadece haberin baslıgına bakıp yorum yapıulıyor burada?adam guzel bir dille anlatmış ve eger bir işi yapıyorsanız bunun için kendinizi adamanız gerekiyor demiş ve buna vaktim yok demiş nerede simdi sımarıklık?gayet mantıklı bir acıklama bence..hee;eger deseydi ki''ya benim boyle basit seylerle ne işim olur''filan o zaman sımarık olmayı hakederdi ben de size haklısınız derdim ama bu acıklamada asımarık olmayı gerektiren bişi yok..

  4. ayşenur erdoğan avatarı
    ayşenur erdoğan

    fatih arkadaşım bu karalama kampanyası deil ki bence dela rosa dediklerinde haklı gamze arkaşamız da haklı.f1 deki en son ölümle sonuçlanan kazalar 94 te kaldıysa bunda gpda birliğinin de katkısı var,sonuçta yapılan çalışmalar tüm pilotlara fayda sağlıyor sadece etkin olanlara deil.hem onlar genç pilotları da aralarında görmek farklı fikirlere açık olmak istiyorlar hamilton ise buna tenezzül etmemiş anlaşılan.üstelik gpda daki pilotlar da tüm vaktini burda harcamıyor sadece fikir belirtebilir elbette. tüm pilotların içinden bi onun mu zamanı yok,sonuçta f1 onun işi.

  5. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    sonuna kadar devam eder rahat ol sen:DD karalama kampanyası hemen baslamıs hız kesmeden bravo size devam edin cok umrunda lewisin:DD

  6. GAMZE IŞIKLIOĞLU avatarı
    GAMZE IŞIKLIOĞLU

    Hamilton uçtu iyice ama bu şımarıklıkla nereye kadar devam eder bilemiyorum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir