İzle: Raikkonen'in Bulgaristan Rallisinde Yaptığı Kaza


Yorumlar

  1. oğlum ne işin var oralarda takla atıp atıp duruyorsun. bak burada sana çok ihtiyaç var. sana tercih edilen kalkmasını beceremiyor. birde üstüne takım arkadaşının işini bozuyor. birde üstüne bir kere geçiyor onuda eline yüzüne bulaştırıyor.
    gamlanma öyleyse zira mevsim hazan değil..
    kader de, eğil eğilebildiğin kadar eğil…
    sıra sana da gelecek acip insan kimi.

  2. Sir Jack B.  avatarı

    Bu adamda hızı bulunca Allah ne verdiyse basıyor. Mclaren'de de bu huyu yüzünden az puan kaybetmemişti.

    Yazık etti kendine. Bence podyuma çıkabilirdi burada. Öndekilerden birisi daha hata yapabilirdi ama kendisi yaptı.

    Merakla bekliyorum asvalt performansını gerçekten hızlı. Burada bir podyum yapsa çok önemli bir başarı kazanmış olacaktı. Yılların ralli pilotlarını geçerek yeteneğini ve hızını ispatlayabilirdi.

    Sonra ki asvalt ralli nerede ?

  3. Ralli öncesinde yapılan basın konferansında Kimi'ye soru soruyorlar.Kimi her zamanki gibi sakin ve kelimeleri yutarak cevap veriyor =) Çok iyi başlamıştı ralliye ama sonunu getiremedi 🙁

  4. Arkadaşlar 3-4 ay öncesine kadar türk ralli pilotlarının videosunu izlemiştim 5-6dakiklalık araç içi kameradan çekilmiş bir videoydu neyse bizim türk pilot hafif aracın arkasını kaydırınca yanındaki co pilot "Yavaş Lan Hayvan!" diye bağırdı pilota :D:D:D:
    şimdi bu videoyu izledim raikonen taklayı attı ne co pilotun nede rainin gıkı çıkmıyor helal valla profesyonellik bu olsa gerek ! 😀

  5. gokhan cinar avatarı

    çok iyi gidiyordu yazık oldu valla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir