Massa ve Alonso, Brezilyalı'nın Performansını Yorumladı

yazar:

kategori:

29 yaşındaki Brezilyalı pilot şimdiye kadar takım arkadaşı Fernando Alonso’nun F10 ile ulaştığı performansa ayak uydurmakta zorlandı ve İspanyol pilotun 31 puan gerisinde yer alıyor.

Brezilya’nın Globo TV’sine röportaj veren Massa, geçen seneki kazasıyla bu seneki formu arasındaki ilişki sorulduğunda, “Bunlar farklı problemler. Bu sezon beklediğimden biraz daha kötü geçiyor ama nedenini bilemiyorum. Kaza nedeniyle değil, ben lastiklerle sorun yaşıyorum.”

“Ben eskisinden farklı değilim. Ama eğer her şey doğru şekilde gitseydi ben de şampiyonluk için mücadele edebilecektim.” dedi.

İspanyol AS gazetesinin röportajında Alonso ise Massa’nın kazası hakkında, “Bence o oldukça rekabetçi bir pilot, çok hızlı. Sadece sıralamalarda değil yarışta da istikrarlı bir şekilde hızlı.”

“Felipe sahip olduğum en zorlu takım takım arkadaşı. Bazen Fisichella ve Trulli’yi yenmek zordu ama o zamanlarda şimdiki kadar iyi bir pilot değildim.”

“Hamilton farklıydı. Ben Michelin’den Bridgestone’a geçtiğimde o da GP2’den geldi. Bu yüzden GP2’de de kullandığı lastiklere çabuk alıştı. Ama elbette o da en iyilerden biri. Yetenek bakımından ise şu andaki takım arkadaşım en iyilerden biri.” dedi.


Yorumlar

  1. MagicAlonso avatarı

    2007 de Alonso ikinci yarıda hamiltondan daha fazla puan topladı ve hata yapmadı.Benzer yorumu ron dennis de yapmıştı.Aslında 2006 yılında hamiltonu getirmeyi düşünüyorlardı fakat michelin lastiklerine alışkın olmadığı için 1 sene daha bekletme kararı aldılar.Tabi bunların hiçbiri hamiltonun yeteneğinin üstünü örtemez.Keşke daha adil bir ortamda 1-2 sene daha Alonso ve hamilton kapışsaydı.

  2. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    @ahmet x, can'ın yorumundan önce alonsonun söylediklerini oku istersen :))07 yılına kıyasla gp2 de lastikler oluklu bile değildi, iyi pilot daha çabuk adapte olur. olay budur.

    bu arada küfür edenlere(bunu alışkanlık haline getiren y.k. başta olmak üzere) karşı mod arkadaşların gereğini yapmasından dolayı teşekkür ediyorum.

  3. hayır anlamadığım şu.şurada bir zat var her yorumu tahrik içerikli bu adama bir şey yapamıyorsunuz bizim masumane yorumlar siliniyor.

    – Ortamı gerecek, gereksiz tartışma çıkartabilecek tahrik edici mesajlara izin verilmez.

    şu yukarıdaki husus bu adam için geçerli değilmi.kim bu adam kimler tarafından kollanıyor.nerede alonso haberi orada bu embesil.

    yahu bi git işin gücün yokmu senin git kendi pilotunun altına kus ne bileyim git tuvalete hiç çıkma.hatta yanında birde yardımcı götür üstüne sifonu çeksinde kanalizasyonda lağım fareleriyle oynaş.

    bakın bu yorumuda silmeyin.silecekseniz onun yorumunuda silin .yok onun yorumunda bir şey yok diyorsan ben daha güzelini yazarım.

  4. Can komiksin adamım. yaptığın çoğu yorumu okuyorum çoğu zaman ben de sana gülüyorum bırak artık şu alonso düşmanlığını.

  5. birileri yine sıçmış ortalığa.her tarafta *** yığını mevcut.can gibi

  6. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    "Ben Michelin'den Bridgestone'a geçtiğimde o da GP2'den geldi. Bu yüzden GP2'de kullandığı lastiklere çabuk alıştı"

    alonso gözümde daha fazla küçülemezdi.

    sabah sabah gülme krizine soktu beni. yani bu yüzden Hamilton'a madara oldum diyor, bakalım önümüzdeki yıllar bu konu hakkında neler yumurtlayacak. belli ki hala bu konudan başka bir şey düşünmüyor. zihni deli gibi bahane bulma peşinde.

    bu adama Hamilton ismini ağzına almak yasaklanmalı. ya da her Hamilton ismini kullandığı telif hakkı ödemeli.

  7. MercedesTurk avatarı

    "Hamilton farklıydı. Ben Michelin'den Bridgestone'a geçtiğimde o da GP2'den geldi. Bu yüzden GP2'de de kullandığı lastiklere çabuk alıştı"
    Mesele sadece lastik değil bence.Doğuştan gelen saf yetenek Hamilton u üstün kılan bir özellik.Ne olursa olsun her koşulda her yeni gelen kurala uyum sağlıyor Lewis.bu safkan bir yarışçı olduğunu gösterir.Yegane fikrim budur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir